Contacteer Ons

Voorspellingen

AZ vs Gil Vicente Voorspelling – Conference League Play-Offs 2022

AZ vs Gil Vicente voorspelling Conference League play-offs 2022
AZ vs Gil Vicente Voorspelling – Conference League Play-Offs
Aftrap: Donderdag 18 Augustus, 21.00 uur – AFAS Stadion, Alkmaar

AZ vs Gil Vicente Voorspelling

Om zich te kwalificeren voor de groepsfase van de Conference League dit seizoen, zal AZ moeten afrekenen met Gil Vicente uit Portugal. De ploeg van Pascal Jansen speelt eerst in de Alkmaarder Hout op 18 augustus. De return in Portugal is een week later op 25 augustus.

100% WELKOMSTBONUS TOT €100

Algemene voorwaarden gelden.
Bonus alleen voor spelers van 24+
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

AZ wist zich in de vorige ronde eenvoudig te ontdoen van Dundee United. De eerste wedstrijd in Schotland ging nog verloren met 1-0, maar thuis werd er in een galavoorstelling met 7-0 gewonnen. 

Gil Vicente wist zich voor de laatste voorronde van de Conference League te kwalificeren door Riga FC eenvoudig opzij te zetten. In Riga werd het nog 1-1, maar in Portugal liet Gil Vicente zien dat ze wel degelijk over een goede ploeg te beschikken. 

AZ heeft het historisch gezien moeilijk tegen Portugese ploegen. Zal dat ook tegen Gil Vicente het geval zijn? Of is AZ in staat om de groepsfase van de Conference League te bereiken?

Lees hieronder alles over het laatste nieuws, de vorm van beide teams en natuurlijk onze voorspelling voor AZ vs Gil Vicente.

AZ Teamnieuws

AZ was in eigen huis op dreef en wist het eigen publiek in Alkmaar maar liefst 7 goals voor te schotelen tegen het stugge Dundee United. Met de rust stonden de Alkmaarders al met 5-0 voor. 

Ook in de competitiewedstrijd tegen Sparta wist AZ het net makkelijk te vinden. Het werd 2-3 op Het Kasteel in Rotterdam. In totaal wist AZ in de laatste 5 wedstrijden 16 keer te scoren en werden er maar 3 goals geïncasseerd. 

Tegen Gil Vicente kan Pascal Jansen niet beschikken over Jesper Karlsson, Zinho Vanheusden en Jens Odgaard. Zij zijn allen geblesseerd. De rest van de selectie is wel fit genoeg om te starten tegen Gil Vicente.

Gil Vicente Teamnieuws

Gil Vicente is een onbekende tegenstanders voor Nederlandse clubs. Nog nooit eerder werd er een wedstrijd gespeeld tussen Gil Vicente en een club uit de Eredivisie. Reden hiervoor is dat Gil Vicente lange tijd tussen het hoogste niveau in Portugal en de tweede divisie bungelde.

Gil Vicente speelt dit jaar voor het eerst Europees voetbal doordat ze vorig jaar knap op een 5e plaats wisten te eindigen. In de derde kwalificatieronde voor de Conference League werd er van Riga FC over twee wedstrijden met 5-1 gewonnen. 

In de eigen competitie speelde Gil Vicente tot nu toe 2 wedstrijden. Er werd eenmaal gewonnen en afgelopen weekend werd er verloren bij Arouca. 

Tegen AZ kan trainer Ivo Vieira niet beschikken over Stanislav Kritsyuk en Murilo de Souza vanwege blessures. 

Onderlinge resultaten

Nog nooit speelden AZ vs Gil Vicente tegen elkaar. Er zijn daarom dan ook geen statistieken beschikbaar.

Voorspelling AZ vs Gil Vicente

AZ zal de goede reeks, die ze afgelopen weken hebben neergezet, willen doorzetten om de groepsfase van de Conference League te bereiken. Op papier zouden de Alkmaarders moeten kunnen afrekenen met Gil Vicente. Ze moeten er echter voor zorgen dat ze de Portugezen niet onderschatten. 

Gil Vicente heeft met Fran Navarro en Ali Alipour twee levensgevaarlijke spitsen die uit het niets een goal kunnen maken.

Wij verwachten toch dat AZ  in eigen huis weer goed voor de dag zal komen en het net weer veelvuldig zal vinden. Wij gaan dus voor AZ in een wedstrijd waarin we veel doelpunten verwachten

Wedtips

Hieronder vind je enkele interessante AZ vs Gil Vicente weddenschappen, de quoteringen zijn afkomstig van Circus.

🏆 Winnaar: AZ (1.59)

🥅 AZ scoort in beiden helften: Ja (2.35)

⚽ Totaal doelpunten: meer dan 3 doelpunten (2.20)

Combi weddenschap tip:

🏆 AZ Wint en beide teams scoren (3.25)