Contacteer Ons

Voorspellingen

AZ vs Dundee United Voorspelling – Conference League Kwalificatie 2022

AZ vs Dundee United voorspelling conference league kwalificatie 2022
AZ vs Dundee United Voorspelling – Conference League Kwalificatie
Aftrap: Donderdag 11 Augustus, 20.00 uur – AFAS Stadion, Alkmaar

AZ vs Dundee United Voorspelling

AZ speelt in de eigen Alkmaarder Hout op 11 augustus de returnwedstrijd tegen Dundee United in de derde voorronde van de Conference League. De eerste wedstrijd tussen de twee teams eindigde in een 1-0 overwinning voor de Schotten. De ploeg van Pascal Janssen zal dus minimaal 1 keer moeten scoren om verlenging af te dwingen. 

100% WELKOMSTBONUS TOT €100

Algemene voorwaarden gelden.
Bonus alleen voor spelers van 24+
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

In deze Az vs Dundee voorspelling hieronder lees je alles over het laatste nieuws, de vorm en natuurlijk onze eigen verwachting van de wedstrijd op donderdag.

AZ Teamnieuws

AZ liet zich dus verrassen in Schotland.Na 4 wedstrijden op rij gewonnen te hebben, kwam er een einde aan de zegereeks tegen Dundee United. 

Afgelopen weekend wist AZ zich in de competitie enigszins te revancheren tegen Go Ahead Eagles. Er werd namelijk met 2-0 gewonnen door goals van Pavlidis en Myron van Bredenrode. Beide doelpunten vielen laat in de tweede helft. 

Pascal Jansen zal hoogstwaarschijnlijk niet kunnen beschikken over Jesper Karlsson, Zinho Vanheusden, Yukinari Sugawara en Jens Odgaard vanwege blessures.

Dundee United teamnieuws

Na de winst op AZ moest Dundee United het afgelopen week opnemen tegen Livingston in eigen huis. Helaas voor de fans van Dundee United was hun team niet in staat de goede reeks door te zetten. Er werd namelijk met 0-1 verloren. 

Opvallend genoeg werd er in de laatste 4 wedstrijden van Dundee United niet veel gescoord. Er werd overigens ook niet veel weggegeven. 

Manager Jack Ross kan in de wedstrijd tegen AZ niet over Peter Pawlett beschikken. Hij heeft een achilles operatie ondergaan. Voor de rest is de selectie van Pawlett fit genoeg om aan de aftrap tegen AZ te verschijnen.

Onderlinge resultaten

Voordat de teams tegenover elkaar stonden afgelopen week, speelden AZ vs Dundee United maar één keer eerder tegen elkaar. Dit was vriendschappelijk in 2015. Het werd toen 3-1 voor AZ.

Voorspelling AZ vs Dundee United

AZ zal echt uit een ander vaatje moeten zien te tappen, willen ze door willen gaan naar de volgende voorronde in de Conference League. Het spel dat de Alkmaarders in de heenwedstrijd tegen de stugge Schotten op de mat legden, was simpelweg niet goed genoeg.

Het goede nieuws is dat spits Pavlidis de weg naar de goal inmiddels heeft gevonden. Wij denken dan ook dat de overwinning tegen Go Ahead de ploeg van Pascal Jansen veel zelfvertrouwen heeft gegeven.

Dundee United aan de andere kant zal zeer verdedigend voor de dag komen in Alkmaar. De Schotten zullen zo lang mogelijk de nul willen houden. Wij verwachten echter dat AZ het toch voor elkaar zal krijgen om met minimaal 2 doelpunten verschil te winnen en door zal gaan naar de volgende voorronde in de Conference League.

Wedtips

Hieronder vind je onze wedtips voor AZ vs Dundee United. De quoteringen zijn afkomstig van Circus.

🏆 Winaar: AZ (1.27)

🥅 Scorende ploeg: Alleen AZ (1.90)

🏆 AZ wint en minder dan 3.5 goals (1.93)