Contacteer Ons

Voorspellingen

AZ – Celtic Voorspelling

AZ - Celtic Voorspelling Europa League

Het is erop of eronder voor AZ in de 2e wedstrijd voor de Europa League kwalificatie. De eerste wedstrijd eindigde in Celtic 2-0 AZ. In Alkmaar zal AZ aankomende donderdag toch echt uit een ander vaatje moeten tappen, willen ze doorstromen naar de poulefase van de Europa League. 

100% WELKOMSTBONUS TOT €100

Algemene voorwaarden gelden.
Bonus alleen voor spelers van 24+
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Huidige vorm van de teams

De ploeg van Pascal Jansen is nog zoekende naar de vorm van vorig jaar waarin de ploeg lang bovenin mee kon draaien en ook leuk meedeed in Europa. Het vertrek van enkele dragende spelers zoals Boadu, Stengs en Bizot naar de Franse competitie heeft AZ dus duidelijk nog niet veel goeds gebracht. 

Aan de andere kant weten de gasten uit Schotland aardig het net te vinden. Ze hebben maar liefst 18 keer weten te scoren in de laatste 5 officiële wedstrijden. De laatste uitwedstrijd in Europees verband eindigde in 2-4 in het voordeel van de Schotten. AZ is dus gewaarschuwd. 

Doelpunten lopen moeizaam bij AZ

Het is aan AZ om vroeg te scoren. Alhoewel dit erg lastig blijkt te zijn. Joe Hart, de keeper van de Schotten wist afgelopen weekend voor de 4e keer op rij de nul te houden tegen St Mirren. Daarnaast moet AZ zolang mogelijk de nul proberen te houden. Ook dit lijkt een zeer moeilijke opgave te worden op basis van de verloren wedstrijd tegen RKC afgelopen weekend. 

Door de nieuwe regel dat uitdoelpunten niet meer dubbel tellen in uitwedstrijden heeft AZ zeker nog een kans. Ze dienen dan wel vroeg op voorsprong te komen en wanneer het publiek erachter gaat staan, kan het nog een mooie en spannende avond worden in Alkmaar.

Onze AZ – Celtic Voorspelling

Al met al denken we toch dat Celtic een ronde verder zal gaan. AZ zal alles op alles zetten om de doelpunten te maken en Celtic scoort de laatste tijd heel gemakkelijk. Celtic zal daarom gretig gebruik maken van de ruimte die AZ zal weggeven. We denken dan ook dat Celtic met 3-1 van het veld zal stappen en zich uiteindelijk weet te plaatsen voor de poulefase van de Europa League. 

Kijk hier voor andere interessante soorten sportweddenschappen die je kan toepassen op deze wedstrijd.

Aftrap: Donderdag 26 Augustus 20.15 – Afas Stadion, Alkmaar