Contacteer Ons

Voorspellingen

Australië vs Denemarken Voorspelling – WK Voetbal 2022

Australie vs Denemarken voorspelling wk 2022
Australië vs Denemarken Voorspelling – WK 2022 groepsfase
Aftrap: Woensdag 30 November, 20.00 uur – Al Janoubstadion

Australië vs Denemarken Voorspelling

Australië en Denemarken staan op woensdag 30 november om 20.00 uur Nederlandse tijd tegenover elkaar om hun laatste groepswedstrijd van dit WK te spelen. Beide landen hebben nog kans om door te gaan naar de knock-out fase van het toernooi.

100% WELKOMSTBONUS TOT €100

Algemene voorwaarden gelden.
Bonus alleen voor spelers van 24+
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Australië heeft door het verlies tegen Frankrijk en de overwinning op Tunesië in totaal 3 punten behaald tot dusver. Denemarken heeft pas 1 punt behaald uit de eerste 2 wedstrijden. Er werd namelijk gelijkgespeeld tegen Tunesië en verloren van Frankrijk. Het is dus erop of eronder voor de Denen.

Australië teamnieuws

Na de oorwassing tegen Frankrijk in de eerste wedstrijd had iedereen Australië afgeschreven. Door de overwinning op Tunesië met 1-0 in de tweede wedstrijd heeft Australië nog alles in eigen hand om de volgende ronde te bereiken.

Een overwinning zal de Australiërs direct naar de volgende ronde brengen. Als Australië gelijk speelt tegen Denemarken dan zijn ze afhankelijk van een overwinning van Frankrijk op Tunesië.

De grote man tegen Tunesië was Mitchell Duke. Hij wist namelijk in de 23e minuut het net te vinden. De Australiërs mochten trouwens niet klagen, want Tunesië was duidelijk de betere ploeg. De Afrikanen hadden meer balbezit en schoten meer op het Australische doel.

Denemarken teamnieuws

Denemarken heeft tot op heden pas 1 punt behaald op dit WK. Dat was tegen Tunesië. De tweede wedstrijd tegen Frankrijk werd met 2-1 verloren. In beide wedstrijden was keeper Schmeichel met enkele goede reddingen de grote man bij de Denen.

Coach Kasper Hjulmand zal niet tevreden zijn over de resultaten van zijn ploeg dusver, maar als de Denen weten te winnen van Australië en Frankrijk weet te winnen van Tunesië dan is Denemarken door naar de knock-out fase van het WK.

Om dit te bewerkstelligen zullen de Scandinaviërs moeten zien te scoren tegen Australië en dat is iets dat nog niet echt wil vlotten. Er werd namelijk pas één keer gescoord. Dat was Christensen tegen Frankrijk.

Voorspelling Australië vs Denemarken

Australië vs Denemarken is een wedstrijd waar er voor beide landen enorm veel op het spel staat. Door de resultaten in de eerste 2 wedstrijden kan Australië de bus parkeren en de Denen laten komen. Met een gelijkspel zijn de Australiërs immers hoogstwaarschijnlijk al door.

Aan de andere kant zullen de Denen ver van hun doel spelen om zoveel mogelijk kansen te creëren. Mocht Denemarken een vroege goal weten te maken dan zal het wedstrijdbeeld er direct heel anders uit zien. Tot het eerste doelpunt van de Denen zullen de Australiërs hoop houden en geloof hebben in het bereiken van de volgende ronde.

Wij denken dat het de Denen toch uiteindelijk lukt om een opening te vinden in de verdediging van Australië. De winst zal dus voor Denemarken zijn en Australië zal door de waarschijnlijke winst van Frankrijk op Tunesië strijdend ten onder gaan.

Wedtips

De wedtips voor Australië vs Denemarken zijn afkomstig van Bet365. Zet eenvoudig in via de knop hieronder.

🏆 Winnaar: Denemarken (1.50)

🏆 Denemarken wint en houdt de nul (2.25)

🥅 Beide teams scoren: Nee (1.75)