Contacteer Ons

Voorspellingen

AS Roma vs Feyenoord Voorspelling – Conference League Finale

as roma vs feyenoord voorspelling conference league finale
AS Roma vs Feyenoord Voorspelling – Conference League Finale
Aftrap: Woensdag 25 Mei, 21.00 uur – Arena Kombëtare, Tirana

AS Roma vs Feyenoord Voorspelling

Op woensdag 25 mei spelen AS Roma vs Feyenoord de eerste finale uit de geschiedenis van de Conference League. De Rotterdammers staan na 20 jaar eindelijk weer eens in een Europese finale. Voor AS Roma is het zelfs al meer dan 30 jaar geleden dat ze in een Europese finale stonden.

100% WELKOMSTBONUS TOT €100

Algemene voorwaarden gelden.
Bonus alleen voor spelers van 24+
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

De finale wordt gespeeld in Tirana, Albanië. In de Arena Kombëtare kunnen maximaal 21.000 toeschouwers. Daarvan is de helft toegekend aan Feyenoord supporters en de andere helft aan de supporters van AS Roma. Het is echter de verwachting dat er veel meer Rotterdammers naar Albanië zullen afreizen.

Feyenoord is in de Nederlandse competitie als 3e geëindigd achter Ajax en PSV. AS Roma zal hoogstwaarschijnlijk op de 6e plaats eindigen in de Serie A.

AS Roma teamnieuws

AS Roma zit in de eigen competitie al 5 wedstrijden zonder overwinning. Ze moeten er in de laatste wedstrijd in de lastige uitwedstrijd tegen Torino nog alles aan doen om kwalificatie voor de Europa League voor volgend seizoen veilig te stellen. 

De ploeg van José Mourinho kan over een volledig fitte selectie beschikken. Hij hoopt zelfs sterspeler Henrikh Mkhitaryan weer te verwelkomen in de finale tegen Feyenoord. Dat zou geen goed nieuws zijn voor de ploeg uit Rotterdam Zuid daar Mkhitaryan in het verleden heeft bewezen zeer dreigend te zijn. 

Feyenoord teamnieuws

Feyenoord wist de laatste wedstrijd thuis tegen FC Twente niet te winnen. Dat was niet zo verrassend want er stond voor de Rotterdammers niks meer op het spel. Daarnaast zei Arne Slot dat hij sowieso spelers rust wilde gunnen met het oog op de finale van de Conference League.

Arne Slot is er alles aan gelegen om eerste doelman Justin Bijlow volledig fit te krijgen voor de finale op 25 mei. De tweede doelman Marciano zag er namelijk tegen FC Twente bij beide doelpunten niet goed uit.

Verder hoopt Feyenoord ook dat Malacia, Trauner, en Nelson op tijd fit zullen zijn. De verwachting is dat ze allemaal hun opwachting zullen maken in de Conference League finale.

Onderlinge resultaten

AS Roma en Feyenoord stonden 2 keer eerder tegenover elkaar in Europees verband. Dit was in 2015 voor de Europa League. In Rotterdam wist Roma te winnen met 1-2. In Rome werd het 1-1. Jordy Clasie wist toen de goal voor Feyenoord te scoren.

Zeven jaar later is het natuurlijk lastig om deze resultaten te vergelijken met de teams van nu.

Wedtips AS Roma vs Feyenoord

De Conference League Finale AS Roma vs Feyenoord zal een wedstrijd worden tussen twee ploegen die niet veel voor elkaar onder zullen doen. AS Roma zal licht favoriet zijn, maar de manier waarop Feyenoord Marseille in de halve finale heeft uitgeschakeld heeft veel indruk gemaakt in Europa.

Als Feyenoord dezelfde werklust voor de dag weet te brengen op 25 mei dan maken de Rotterdammers zeker een goede kans om de eerste Conference League Finale in de geschiedenis te winnen. 

Wij denken dat Feyenoord, door de rust van 10 dagen wel degelijk in staat zal zijn om dit te bewerkstelligen in 90 minuten. Dus wij verwachten een kleine winst voor Feyenoord.

Wed op Feyenoord – Roma bij Circus of Bet365

Voor het wedden op de Conference League Finale raden we je aan om het nieuwe Circus Nederland sportsbook of Bet365 te gebruiken. Je maakt eenvoudig een account door op één van de banners te klikken.

Wedtips:

🏆 Reguliere speeltijd: Feyenoord (3.20)

🏆 Wint de Trofee: Feyenoord (2.23)

⚽ Totaal doelpunten: minder dan 2.5 (1.87)

🥅 Beide teams scoren: Nee (1.98)

🥅 Multiscores: 0-1, 0-2 of 0-3 (5.35)

Odds via Circus.nl