Contacteer Ons

Voorspellingen

Argentinië vs Mexico Voorspelling – WK Voetbal 2022

argentinie vs mexico voorspelling wk 2022
Argentinië vs Mexico Voorspelling – WK 2022 groepsfase
Aftrap: Zaterdag 26 November, 20.00 uur – Lusailstadion

Argentinië vs Mexico Voorspelling

Argentinië speelt de tweede wedstrijd van het WK tegen Mexico op zaterdag 26 november om 20.00 uur. De wedstrijd zal direct een alles of niets wedstrijd worden tussen de twee Spaanssprekende landen. 

100% WELKOMSTBONUS TOT €100

Algemene voorwaarden gelden.
Bonus alleen voor spelers van 24+
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Argentinië ging verrassend onderuit tegen Saudi Arabië in de eerste wedstrijd. Mexico wist niet verder te komen dan een 0-0 gelijkspel tegen Polen. Beide landen moeten dus winnen om uitzicht te houden op de volgende ronde dit WK.

We verwachten heel veel van Argentinië vs Mexico. Beide teams spelen verzorgd en aanvallend voetbal. Beide landen zijn gewend aan de hoge temperaturen en dus zal dit een leuke wedstrijd worden om naar uit te kijken. 

Argentinië teamnieuws

Argentinië kwam teleurstellend voor de dag in de eerste wedstrijd van het WK. Messi en zijn teamgenoten kwamen nog wel op voorsprong tegen Saoedi Arabië door een penalty van Messi. Saoedi Arabië wist echter sterk terug te komen door 2 goals in enkele minuten waarbij de verdediging van de Argentijnen er niet goed uit zag. 

In de tweede helft drukte Argentinië nog wel en creëerden ze een handvol kansen, maar tot echte dreiging kwam het nooit. 

Messi zal overigens meer verwachten van zijn teamgenoten in de wedstrijd tegen Mexico. Er moet immers gewonnen worden om niet vroeg uitgeschakeld te worden in dit WK.

Mexico teamnieuws

Daar waar Argentinië pijnlijk onderuit ging tegen Saoedi Arabië, speelde Mexico gelijk tegen Polen. Mexico kwam eigenlijk nog goed weg, want Robert Lewandowski miste kort voor tijd een penalty voor Polen. 

Tegen Polen wist Mexico overigens 11 kansen te creeën. De Polen wisten maar 6 keer op het doel van Ochoa te schieten. 

Mexico heeft spelers zoals Alvarez, Gutiérrez en Lozano in de gelederen met een verleden in de Eredivisie. Gimenez, de spits van Feyenoord, werd helaas voor hem overigens niet opgeroepen voor dit WK. 

Bondscoach Martino kan bovendien over een geheel fitte selectie beschikken tegen Argentinië.

50x Je inzet bij winst voor Argentinië

Denk jij dat Argentinië van Mexico wint? Maak dan gebruik voor de Circus Super Odds welkomstbonus voor nieuwe spelers.

De odds voor winst van Argentinië worden dan verhoogd naar maar liefst 50x!

Je claimt de Super Odds als volgt

  1. Maak een account via de knop hieronder
  2. Stort minimaal €10
  3. Gebruik de Super Odds voor deze wedstrijd

Voorspelling Argentinië vs Mexico

Argentinië vs Mexico is een wedstrijd waar de hele wereld naar uitkijkt. Beide landen zijn voetballanden en zullen er alles aan moeten doen om in het toernooi te blijven. We verwachten dat beide landen vol op de aanval gaan. 

Messi zal moeten opstaan om een vroege uitschakeling voor zijn geboorteland te voorkomen. We verwachten een sterk Mexico die ook de wedstrijd van Saoedi Arabië hebben gekeken. Ze weten dus hoe ze de strijd met Argentinië moeten aangaan. 

We durven geen voorspelling over een winnaar te geven voor deze wedstrijd. Het kan immers alle kanten op gaan. We verwachten echter wel een open wedstrijd met veel goals.

Wedtips

De wedtips voor Argentinië vs Mexico zijn afkomstig van Circus Nederland.

🏆 Argentinië clean sheet? Nee (1.78)

🥅 Argentinië scoort in beide helften (2.65)

⚽ Messi scoort voor Argentinië (2.18)