Contacteer Ons

Voorspellingen

Argentinië vs Kroatië Voorspelling – WK Voetbal 2022

Argentinie vs Kroatie voorspelling wk 2022 halve finale
Argentinië vs Kroatië Voorspelling – Halve Finale
Aftrap: Dinsdag 13 December, 20.00 uur – Lusailstadion

Argentinië vs Kroatië Voorspelling

De eerste halve finale van het WK 2022 is bekend. Argentinië en Kroatië staan aanstaande dinsdag tegenover elkaar en gaan uitmaken wie de finale gaat spelen. 

100% WELKOMSTBONUS TOT €100

Algemene voorwaarden gelden.
Bonus alleen voor spelers van 24+
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Het wordt een wedstrijd tussen twee grootheden in het mondiale voetbal die naar verwachting hun laatste WK spelen. Lionel Messi en Luka Modric staan aan de vooravond van de belangrijkste wedstrijd hun leven.

Argentinië teamnieuws

Argentinië verloor alleen de eerste wedstrijd van het WK tegen Saoedi-Arabië. In de wedstrijden daarna werd er niet meer verloren. In de achtste finale werd er ternauwernood gewonnen met 2-1 van Australië. In de kwartfinale was Nederland het slachtoffer van de Argentijnen.

Messi wist eigenhandig met 2 penalty's Nederland opzij te zetten. De eerste penalty werd behendig in de reguliere speeltijd binnengeschoten door de kleine baltovenaar. De tweede penalty werd door de Argentijn in de penaltyserie verzilverd. Dit was allemaal nadat Nederland knap een 2-0 achterstand wist om te buigen in een 2-2 gelijkspel.

Coach Saloni zal tegen de stugge Kroaten kunnen beschikken over een geheel fitte selectie. Dat betekent dat Di Maria hoogstwaarschijnlijk aanstaande dinsdag aan de aftrap zal starten.

Kroatië teamnieuws

Kroatië had in vergelijking een moeilijkere weg naar de halve finale. In de groepsfase werd de eerste wedstrijd nog 0-0 gelijkgespeeld tegen Marokko. Daarna hadden de mannen van Zlatko Dalić weinig moeite met Canada en België in Groep F. In de achtste finale werd er met penalty’s afgerekend met het gedisciplineerde Japan.

Luka Modric en zijn team wisten vriend en vijand te verrassen door topfavoriet Brazilië wederom met penalty’s in de kwartfinale uit te schakelen. Dit was mede dankzij het ijzersterke optreden van keeper Dominik Livaković die zijn brood bij Dinamo Zagreb verdient.

Ook bij Kroatië zijn geen blessures bekend. Coach Dalić kan dus over een fitte selectie beschikken aanstaande dinsdag.

Pak 50x je inzet bij BetCity

Nieuwe spelers bij BetCity kunnen gebruik maken van de BetCity Odds Boost.

Hiermee worden de odds voor winst van Argentinië of Kroatië verhoogd naar maar liefst 50x!

Je claimt de Odds Boost eenvoudig door deze stappen te volgen:

  1. Maak een account via onderstaande knop
  2. Claim de Odds Boost bij het storten
  3. Stort minimaal €20

Voorspelling Argentinië vs Kroatië

Argentinië vs Kroatië is een wedstrijd waar je van tevoren al weet dat het een fysieke wedstrijd zal worden. Argentinië heeft natuurlijk Messi, maar Kroatië heeft tegen Brazilië laten zien dat ze over een sterk collectief beschikken. Daarnaast zijn de Kroaten gewend aan het spelen van verlengingen. Ze zijn op dit WK namelijk het land met de meeste minuten in de benen. 

Wij denken dat Argentinië het niet lukt om de finale te bereiken. De strijd zal aanstaande dinsdag op het middenveld gevoerd worden. Kroatië heeft met Modric een onvermoeibare middenveld en zal hier dan ook optimaal van profiteren in de reguliere speeltijd.

Wedtips

De wedtips voor Argentinië vs Kroatië zijn afkomstig van BetCity. Je kunt eenvoudig een account aanmaken via de knop hieronder.

🥅 Beide teams scoren: Nee (1.62)

🏆 Kroatië wint (5.20)

⚽ Stand bij rust: gelijk (1.98)