Contacteer Ons

WK 2022

Argentinië vs Frankrijk Voorspelling – WK Finale 2022

Argentinie vs Frankrijk voorspelling wk 2022 finale
Argentinië vs Frankrijk Voorspelling – Finale
Aftrap: Zondag 18 December, 16.00 uur – Lusail Stadium

Argentinië vs Frankrijk Voorspelling

Na 4 weken voetballen is het aanstaande zondag eindelijk zover. De finale van het WK’22 wordt dan gespeeld. De wedstrijd zal gaan tussen Argentinië en Frankrijk. 

100% WELKOMSTBONUS TOT €100

Algemene voorwaarden gelden.
Bonus alleen voor spelers van 24+
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Wie gaat er voor de 3e keer in de geschiedenis met de wereldbeker vandoor? Is het Lionel Messi of wordt het Mbappe? 

Zowel Argentinië en Frankrijk hebben tijdens dit WK meerdere malen laten zien dat ze allebei thuishoren in de finale. 

Zowel Messi en Mbappe strijden ook nog eens om de gouden schoen die aan de topscorer van het WK wordt gegeven. Beide voetballers hebben 5 keer gescoord dit WK en hopen dit aantal aanstaande zondag natuurlijk te verhogen. 

Heel de wereld zal aankomende zondag kijken naar de clash tussen het beste land uit Zuid-Amerika en het beste land uit Europa. Frankrijk kan sinds 1994 het eerste land worden dat de wereldbeker 2 keer achter elkaar wint. Voor Messi is het wellicht zijn laatste kans om een wereldbeker te winnen.

Argentinië teamnieuws

Argentinië verloor alleen de eerste wedstrijd van het WK tegen Saudi Arabië. In de wedstrijden daarna werd er vervolgens niet meer verloren. De Argentijnen eindigden dan ook relatief eenvoudig op de eerste plaats in hun groep. Door de eerste plaats in de groep was in de achtste finale Australië de tegenstander. Er werd ternauwernood gewonnen met 2-1. 

In de kwartfinale was vervolgens Nederland het slachtoffer van de Argentijnen. In de reguliere tijd werd het 2-2, maar de Argentijnen wisten de penalty’s beter te nemen dan de Nederlanders. 

Kroatië was in de halve finale het volgende slachtoffer van de Argentijnen. Messi stond op en liet de hele wereld zien waarom hij nog steeds de beste voetballer van de wereld is. Met wederom een penalty en een assist wist hij eigenhandig af te rekenen met Kroatië. 

Coach Saloni zal tegen Frankrijk kunnen beschikken over vrijwel een geheel fitte selectie. Di Maria is het enige twijfelgeval en het is dan ook de vraag of de buitenspeler aanstaande zondag zal starten.

Frankrijk teamnieuws

Voorafgaand aan het WK waren er twijfels over het Frans nationaal elftal. Immers, sterspelers Benzema, Pogba en Kanté moesten allemaal het WK aan zich laten voorbij gaan vanwege blessures. 

Desondanks liet Deschamps zien dat hij kan beschikken over een selectie die de finale van een WK kan bereiken. Tijdens de groepsfase wisten de Fransen alleen tegen Tunesië niet te winnen, maar mede dankzij doelpunten van Mbappe wist Frankrijk alle andere wedstrijden toch relatief simpel te winnen. 

Mbappe is samen met Messi topscorer van het WK. Beide spelers hebben 5 keer gescoord. Ook Olivier Giroud weet wat scoren is. Hij wist al namelijk 4 keer te scoren. Frankrijk heeft dus 2 wapens voorin aanstaande zondag. 

In de halve finale tegen Marokko liet Frankrijk al direct zien dat ze de favoriet zijn om dit WK te winnen. Ze gaven over het algemeen vrij weinig weg tegen Marokko en ze wisten 2 keer te scoren tegen de Marokkanen. Dit was Portugal en Spanje nog niet gelukt. 

Tegen Argentinië kan coach Didier Deschamps over een volledig fitte selectie beschikken. Er zijn zelfs geluiden dat Benzema ingezet zou kunnen worden, maar dat zal Deschamps niet doen.

We verwachten dan ook dat Dembélé, Giroud en Mbappe aanstaande zondag in de voorhoede aan de aftrap zullen verschijnen. 

Pak 100x je inzet met de BetCity Odds Boost

Ook voor de WK Finale heeft BetCity een fantastische Odds Boost klaar staan voor nieuwe spelers.

Of je nou inzet op winst van Argentinië of Frankrijk, in beide gevallen maak je kans op 100x je inzet! De odds voor nieuwe spelers bij winst van Argentinië en bij winst van Frankrijk zijn namelijk verhoogd naar 100.

Je claimt de BetCity Odds Boost voor Argentinië vs Frankrijk eenvoudig via deze 3 stappen:

  1. Maak een account via de knop hieronder
  2. Selecteer de Odds Boost bij je eerste storting
  3. Stort minimaal €20

Houd er rekening mee dat de Odds Boost alleen beschikbaar is voor nieuwe spelers van 24+ en dat de maximale inzet €1 bedraagt.

Voorspelling Argentinië vs Frankrijk

De WK finale 2022 tussen Argentinië vs Frankrijk is de wedstrijd waar de hele voetbalwereld naar uitkijkt. Messi tegen Mbappe. De teamgenoten van PSG staan aanstaande zondag voor het eerst tegenover elkaar. Beide spelers hebben dit WK laten zien dat ze de beste spelers van de wereld zijn. 

Wij verwachten een wedstrijd die langzaam van start zal gaan. Uiteindelijk zullen goals in de tweede helft het verschil maken. De wedstrijd zal in een gelijkspel eindigen en de beslissing zal in de verlenging in het voordeel van Frankrijk vallen.

De Fransen hebben namelijk nog geen verlenging hoeven te spelen dit WK en zullen dan ook fitter aan de aftrap verschijnen.

Wedtips

🏆 Frankrijk wint het WK (1.87)

🥅 Beide teams scoren: Ja (2.04)

⚽ Stand bij rust: gelijk (1.91)