Contacteer Ons

Voorspellingen

Argentinië vs Australië Voorspelling – WK Voetbal 2022

argentinie vs australie voorspelling wk 2022 achtste finales
Argentinië vs Australië Voorspelling – Achtste Finale
Aftrap: Zaterdag 3 December, 20.00 uur – Ahmed bin Alistadion

Argentinië vs Australië Voorspelling

Het Argentinië van Lionel Messi gaat aanstaande zaterdag verder met hun jacht op de wereldbeker in Qatar. De tegenstander in de achtste finale om 20.00 uur Nederlandse tijd is dan Australië.

100% WELKOMSTBONUS TOT €100

Algemene voorwaarden gelden.
Bonus alleen voor spelers van 24+
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Op papier moet Argentinië in staat zijn om Australië over de knie te krijgen. Ze hebben immers het betere elftal en sterspeler Messi.

Australië mag echter niet onderschat worden. Ze wisten afgelopen week namelijk Denemarken in een onderlinge confrontatie naar huis te sturen.

Argentinië teamnieuws

Argentinië begon het WK teleurstellend met een 2-1 nederlaag tegen Saudi-Arabië en iedereen vreesde dan ook dat het WK er voor Messi en zijn manschappen vroeg op zou zitten. Argentinië wist in de tweede wedstrijd direct orde op zaken te stellen door met 2-0 van Mexico te winnen.

In de laatste wedstrijd wist Argentinië het stugge Polen opzij te zetten door met 2-0 te winnen. De score had echter veel hoger kunnen zijn, maar de Poolse keeper Wojciech Szczęsny hield zijn land met diverse fraaie reddingen inclusief een gestopte penalty in de wedstrijd.

Door de overwinning op Polen eindigde Argentinië alsnog op de eerste plaats in groep C.

Australië teamnieuws

De Australiërs wisten voor de eerste keer in de geschiedenis van het mondiale voetbal door te dringen tot de 8e finales. Australië was in de groepsfase ingedeeld bij Tunesië, Frankrijk en Denemarken.

Alle experts waren er voor het WK over eens dat Australië niet door de groepsfase heen zou komen. Het tegendeel werd echter afgelopen woensdag een feit.

Australië verloor de eerste wedstrijd nog kansloos van Frankrijk met 4-1. Daarna wisten de Australiërs 3 punten te pakken door met 1-0 van Tunesië te winnen. Daarom was een gelijkspel of overwinning tegen Denemarken genoeg voor Australië om samen met Frankrijk naar de volgende ronde te gaan.

De Australiërs deden wat niemand verwachtte. Ze wonnen namelijk van Denemarken met 1-0 door een doelpunt van Matthew Leckie in de 60e minuut.

Net zoals zijn collega, kan coach Graham Arnold aanstaande zaterdag over een geheel fitte selectie beschikken.

Voorspelling Argentinië vs Australië

Argentinië vs Australië is een wedstrijd die op papier simpel gewonnen moet worden door Argentinië. Echter, het is een 8e finale van een WK waarin veel op het spel staat en waarin alles mogelijk is. We denken daarom dat het niet zo eenvoudig zal zijn voor Argentinië om van Australië te winnen.

Uiteindelijk verwachten we dat Messi wederom zal opstaan en Argentinië aan de hand zal nemen. Het zal dan ook hoogstwaarschijnlijk eenrichtingsverkeer naar het doel van Australië worden met uiteindelijk enkele doelpunten voor Argentinië als resultaat.

Wedtips

Onderstaande wedtips voor Argentinië vs Australië zijn afkomstig van BetCity. Je kunt een account aanmaken door op de knop hieronder te klikken.

🥅 Beide teams scoren: Nee (1.45)

Messi scoort voor Argentinië (2.10)

🥅 Messi heeft meer dan 2.5 schoten op doel  (3.00)