Contacteer Ons

Slots

Aloha

Deze slotmachine van NetEnt heeft een lekker tropisch Hawaiiaans thema. Aloha wordt gespeeld met een RTP van 96.30% en een medium volatiliteit. De minimale inleg is €0,10 en de maximale inleg is €200, met een ongelimiteerde maximale winst. Naast gratis spins beschikt Aloha ook over re-spins en wilds.

Hoe ziet Aloha gokkast eruit?

Zoals de naam al doet vermoeden is de Aloha! gokkast helemaal in de Hawaiiaanse stijl. De totem aan de rechterkant is bijna briljant geanimeerd, maar zijn grijns kan soms wel eens irritant zijn als je hem weer eens hoort gniffelen. Hij zal je ook roepen als je even niks doet, wat hem wel een beetje opdringerig maakt.

Uiterlijk
De achtergrond is niet geheel verrassend een getekende versie van Hawaï, met een actieve vulkaan op de achtergrond en een breed lachende totem op de voorgrond. De totem heeft de bekende Hawaiiaanse bloemenkrans om zijn nek en heeft een grijns van oor tot oor. De slotmachine zelf is gewoon een wit vlak, waardoor deze niet bij het thema aansluit. Dit is wat ons betreft wel een beetje een gemiste kans.

Muziek en geluid
Qua geluid hebben we niks te klagen. Als je goed je best doet hoor je nog net een rustig thematisch achtergrond deuntje. De kast zelf maakt meer geluid. Zodra er een winlijn gescoord wordt, begint er wat luidere muziek te spelen. Het vervelende van de kast komt van de totem, die heel vies lacht en op zo’n manier dat het je boos kan maken als je weer eens een minimale bonus hebt gewonnen in plaats van die grotere.

Hoe wordt de Aloha slot gespeeld?

De Aloha gokkast werkt niet met winlijnen maar met winclusters. Dit wil zeggen dat je een groep van minimaal 9 iconen bij elkaar moet krijgen om in de prijzen te vallen. Je wordt hierbij geholpen door de free spins postzegels en de dozen met de “?” erop, welke fungeren als de wilds. 

Sticky Win Re-Spin
Eens in de zoveel tijd wordt er een sticky re-spin toegekend. De iconen uit het vorige wincluster blijven staan en alle andere iconen worden opnieuw gerold. Je blijft dan net zo lang rollen tot er geen gelijk icoon meer bij gerold wordt. Let hierbij op dat de iconen alleen in je wincluster gelden als ze er aan grenzen, losstaande iconen tellen niet mee.

Iconen
De Aloha slot kent twee verschillende soorten iconen. De rode, groene en blauwe totem komen naast als standaardicoon ook nog voor als stacked icoon. De  iconen van het spel zijn in aflopende waarde de stacked rode totem, stacked groene totem, stacked blauwe totem, de ananas, de kokosnoot, de schelp en de bloem. 

Besturing
De layout van de slot is simpel, van rechts naar links is dit de volume/mute, de speedspin knop, de spinknop, de autospin, de inleg selector en de “i” voor informatie over de slot. Daarnaast vinden we nog de instellingen en uitleg van de slotmachine.

aloha

Bonussen

Als het voor elkaar om minimaal 3 keer de postzegel te spinnen kom je in de free spins modus terecht. 

Free Spins
Tijdens de free spins modus worden de iconen met lage waarde uit het spel verwijderd, waardoor je alleen maar hoog kunt scoren. Daarnaast, krijg je een respin als je laatste spin geen winst oplevert.  

Het aantal free spins dat wordt toegekend is afhankelijk van hoeveel postzegels je draait. Daarnaast kan je in de bonusgame weer extra free spins krijgen als je nog eens minimaal 3 postzegels draait. Hieronder een overzicht.

  • 3 postzegels geeft recht op 9 free spins (of 1 extra free spin)
  • 4 postzegels geeft recht op 10 free spins (of 2 extra free spins)
  • 5 postzegels  geeft recht op 11 free spins (of 3 extra free spins)
  • 6 postzegels geeft recht op 12 free spins (of 4 extra free spins)

Wat vinden wij van de Aloha gokkast?

Onze eerste indruk van de Aloha gokkast van NetEnt was erg goed. Het spel heeft een leuk uiterlijk, goed geluid, goed beeld en prima animaties, maar de uitbetaling van deze gokkast is ons heel erg tegen gevallen. We spelen graag met groot geld als we in funmodus spelen en deze slot wist keer op keer ons hele budget er doorheen te blazen op €200 per spin.

We moeten toegeven dat het zo kan zijn dat het zo kan zijn dat de Aloha slot met echt geld meer winsten uitkeert. Mocht dit het geval zijn, dan is het zeker een aanrader, want het spel op zich is prima.