Contacteer Ons

Voorspellingen

Ajax vs Willem II Voorspelling

Ajax vs willem ii voorspelling
Ajax vs Willem II
Aftrap: Donderdag 2 December, 21.00 uur – Johan Cruijff ArenA, Amsterdam

Ajax vs Willem II: Onze Voorspelling

Op donderdag 2 december staat de midweekse competitie wedstrijd Ajax-Willem II op het programma. Ajax gaat aan kop in de eredivisie met 33 punten uit 14 wedstrijden. In totaal wisten de Amsterdammers 43 keer het net te vinden en kregen ze maar 2 tegendoelpunten.

100% WELKOMSTBONUS TOT €100

Algemene voorwaarden gelden.
Bonus alleen voor spelers van 24+
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Willem II vinden we terug in het rechterrijtje op de 11e plaats. De ploeg uit Tilburg wist 18 punten te behalen uit 14 wedstrijden en wist het doel maar 16 keer te vinden. 

Ajax weet niet meer wat verliezen is, de laatste keer dat Ajax verloor was op 7 Augustus in de finale van de Johan Cruijff schaal. Afgelopen weekend werd met 1-0 van Sparta gewonnen in Rotterdam. De laatste overwinning van Willem II dateert alweer van September toen knap van PSV thuis gewonnen werd

Ajax Teamnieuws
Afgelopen week verliep zoals gepland voor Ajax. In Istanbul tegen Besiktas werd groepswinst in de Champions League veiliggesteld. Daarnaast zag de ploeg van Erik Ten Hag PSV en Feyenoord afgelopen weekend punten verspelen terwijl er zelf gewonnen werd op het Kasteel tegen Sparta met 0-1. 

De man in vorm, Sébastien Haller, was er niet bij tegen Sparta. Hij was ziek en werd vervangen door Danilo. Het ziet er naar uit dat Haller de wedstrijd tegen Willem II niet aan zich voorbij zal laten gaan. Verder verwachten we dat André Onana weer op doel zal staan.

Willem II Teamnieuws
Willem II zit in een moeilijke periode. Er werd al 5 keer op rij verloren en het is dan ook de hoogste tijd dat de ploeg van Fred Grim punten gaat pakken om niet al vroeg in het seizoen degradatievoetbal te spelen. 

De tricolores hebben moeite met scoren. De voorhoede van Willem II wist namelijk maar 3 keer te scoren in de laatste 6 wedstrijden. Daarnaast reizen de Tilburgers niet met vertrouwen richting Amsterdam daar de laatste 4 uitwedstrijden niet gewonnen werden.

Onderlinge resultaten
Als we kijken naar de wedstrijden tussen beide teams in het recente verleden, zien we dat Ajax 4 keer wist te winnen sinds 2017. Willem II wist 1 keer te winnen en er werd 1 keer gelijkgespeeld. De laatste keer dat Ajax tegen Willem II speelde, was in januari, 2021. Toen werd het 3-1 voor de Amsterdammers in de Johan Cruijff Arena.

Onze Wedtips voor Ajax vs Willem II

Ajax zal geen moeite hebben met WIllem II. We denken dat Willem II er alles aan zal doen om de schade te beperken, maar dat Ajax uiteindelijk toch vrij eenvoudig zal winnen. Gezien het feit dat Willem II zoveel moeite heeft om te scoren zal Ajax ook aankomende donderdag de nul weten te houden. Sébastien Haller is de laatste tijd in topvorm en zal dus ook tegen Willem II weer een doelpunt meepakken.

Wedtips Ajax vs Willem II:

🥅 Beide teams scoren: Nee (1.70)

⚽ Totaal doelpunten: minder dan 3.5 (2.08)

⚽ Eerste doelpuntenmaker: Sébastien Haller (3.90)