Contacteer Ons

Voorspellingen

Ajax vs Vitesse Voorspelling

Ajax vs Vitesse voorspelling 9 november 2022
Ajax vs Vitesse Voorspelling – Eredivisie Speelronde 1w
Aftrap: Woensdag 9 November, 20.00 uur – Johan Cruijff ArenA, Amsterdam

Ajax vs Vitesse Voorspelling

Op 9 november ontvangt Ajax Vitesse uit Arnhem in de Johan Cruijff Arena. De wedstrijd stond oorspronkelijk gepland voor het weekend van 30 oktober, maar door Europese verplichtingen, verzette de KNVB de wedstrijd. 

100% WELKOMSTBONUS TOT €100

Algemene voorwaarden gelden.
Bonus alleen voor spelers van 24+
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Ajax is door de nederlaag van afgelopen weekend van de koppositie gestoten door PSV. Vitesse vinden we terug op de 15e plaats. 

Zowel de Amsterdammers als de Arnhemmers kunnen een overwinning gebruiken. Ajax heeft de overwinning nodig om de koppositie weer over te nemen van PSV. Vitesse heeft de overwinning nodig om de weg naar de subtop een vervolg te geven.

Ajax teamnieuws

Bij Ajax loopt het de laatste weken niet zo soepel als in het begin van het seizoen. Ten eerste is de uitschakeling in de Champions League niet goed gevallen bij de achterban in Amsterdam. Daarnaast was de nederlaag thuis tegen PSV het afgelopen weekend reden voor de supporters om de eerste witte zakdoekjes te tonen. 

Om de druk enigszins te verlichten. zal er tegen Vitesse aanstaande woensdag dus gewonnen moeten worden. Dit kan overigens met een geheel fitte selectie. Er is niemand meer in de ziekenboeg van de Amsterdammers te vinden.

Vitesse teamnieuws

Vitesse heeft na een uiterst zwak begin van het seizoen de weg naar boven weer gevonden. De ploeg van Phillip Cocu is inmiddels op de 15e plaats te vinden en heeft 6 punten uit de laatste 3 wedstrijden weten te behalen. 

Het lek is echter nog niet gedicht in Arnhem. Thuis in de eigen Gelredome werd er namelijk afgelopen weekend met maar liefst 0-4 verloren van Sparta. 

Tegen Ajax, kan trainer Phillip Cocu niet beschikken over Schubert, Mitchell Dijks en Kjell Scherpen vanwege blessures. Wittek zal er niet bij zijn vanwege een schorsing.

Onderlinge resultaten

In totaal speelden Ajax vs Vitesse 9 keer tegen elkaar sinds 2019. Vitesse wist geen enkele keer te winnen. Er werd 2 keer gelijkgespeeld en 7 keer wist Ajax te winnen. 

De laatste wedstrijd was in mei 2022. Toen werd het 2-2 in Arnhem. Brian Brobbey en Edson Alvarez scoorden toen voor Ajax. Openda was de grote man aan Arnhemse zijde met 2 goals.

50x Je inzet bij winst van Ajax

Online bookmaker Circus geeft nieuwe spelers odds van maar liefst 50.00 voor winst van Ajax!

Je kunt deze Super Odds  als welkomstbonus claimen wanneer je een account aanmaakt bij Circus.

Dit doe je eenvoudig door de volgende stappen te volgen:

  1. Maak een account aan
  2. Claim de odds boost
  3. Zet in op Ajax vs Vitesse (Max. €1)

Voorspelling Ajax vs Vitesse

Ajax is het aan zijn stand verplicht om thuis te winnen van Vitesse. Echter, Ajax heeft afgelopen weekend een flinke tik gekregen tegen PSV. Het goede nieuws voor de Amsterdammers is dat Vitesse ook niet in de allerbeste vorm verkeert.

Daarom denken wij dat Ajax een moeilijke wedstrijd zal beleven, maar uiteindelijk toch met een overwinning van het veld zal afstappen. 

De achterban in Amsterdam zal niet tevreden zijn over het spel, maar in deze fase van de competitie zal Alfred Schreuder alleen maar aan de punten denken om de aansluiting met PSV niet te verliezen. 

Wedtips

De wedtips voor Ajax vs Vitesse zijn afkomstig van Circus Nederland. Je zet eenvoudig in via onderstaande knop.

🏆 Ajax wint en minder dan 3.5 goals (2.42)

🥅 Beide teams scoren: Nee (1.84)

⚽ Brian Brobbey scoort (1.65)