Contacteer Ons

Voorspellingen

Ajax vs Union Berlin Voorspelling – Europa League

Ajax vs Union berlin voorspelling europa league 16 februari 2023
Ajax vs Union Berlin Voorspelling – Europa League
Aftrap: Donderdag 16 Februari, 18.45 uur – Johan Cruijff ArenA, Amsterdam

Ajax vs Union Berlin Voorspelling

Ajax wist zich voor de winterstop niet voor de volgende ronde van de Champions League te plaatsen. De Amsterdammers eindigden uiteindelijk op een 3e plaats in de poule, wat leidde tot deelname aan de Europa League. 

100% WELKOMSTBONUS TOT €100

Algemene voorwaarden gelden.
Bonus alleen voor spelers van 24+
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Ajax treft Union Berlin uit Duitsland. De Duitsers eindigden in de groepsfase van de Europa League op de 2e plaats in groep D. 

Ajax vs Union Berlin is een wedstrijd tussen 2 teams uit de top van Nederland en Duitsland. Ajax staat op de 3e plaats in de Eredivisie terwijl we Union Berlin terugvinden op de 2e plaats in de Bundesliga, vlak achter koploper Bayern München.

Ajax teamnieuws

Na een turbulente winterstop en de hervatting van de competitie na de winterstop, lijkt de rust enigszins teruggekeerd in Amsterdam. In korte tijd zag Ajax Daley Blind en trainer Alfred Schreuder afscheid nemen van de club. 

John Heitinga staat inmiddels alweer 2 weken voor de hoofdmacht van Ajax en wist sindsdien te winnen van Excelsior, Cambuur, en FC Twente. Het gaat dus de goede kant op met de Amsterdammers. 

Ook in de ziekenboeg is goed nieuws te melden. Coach Heitinga kan tegen Union Berlin namelijk over een fitte selectie beschikken.

Union Berlin teamnieuws

Union Berlin is de verrassing van de Duitse Bundesliga dit seizoen. De club uit de hoofdstad van Duitsland doet na 19 wedstrijden nog volop mee in de strijd om het kampioenschap. Ze staan namelijk maar 1 punt achter op koploper Bayern München. 

De grote naam bij Union Berlin is Sheraldo Becker. Hij is met 7 goals de topscorer van de club uit Berlijn. Hij wordt in de aanval vergezeld door Behrens die er tot nu toe 4 goals heeft gescoord. 

In de ziekenboeg van Union Berlin vinden we alleen András Schäfer. Hij heeft onlangs een voetblessure opgelopen en zal dus niet inzetbaar zijn tegen Ajax.

Onderlinge resultaten

Nog nooit speelden Ajax en Union Berlin in competitieverband tegen elkaar. Er zijn dan ook geen statistieken beschikbaar. 

Pak 100x je inzet

Als je nog geen account hebt bij BetCity heeft de bookmaker een fantastische aanbieding voor je. De quoteringen voor winst van Ajax worden verhoogd naar 100x!

Deze Odds Boost is beschikbaar voor nieuwe spelers en kan slechts één keer worden ingezet op de wedstrijd Ajax vs Union Berlin.

Je claimt de boost eenvoudig:

  1. Maak een BetCity account via deze knop
  2. Selecteer de Odds Boost voordat je geld stort
  3. Stort minimaal €20
  4. Zet maximaal €1 op winst van Ajax

Voorspelling Ajax vs Union Berlin

Ajax krijgt een lastige tegenstander op bezoek en zal van goede huizen moeten komen om een ronde verder te gaan.

De Duitsers hebben dit seizoen al diverse malen bewezen dat ze over een goed team beschikken dat voor elkaar wil strijden. Sterker nog, Union Berlin heeft in het nieuwe kalenderjaar alleen nog maar gewonnen. 

Wij denken dan ook dat Union Berlin de vorm doorzet tegen Ajax. Als Ajax de stijgende vorm van de laatste weken kan doorzetten, verwachten we dat het een leuk duel wordt die in een gelijkspel eindigt. De neutrale toeschouwer zal de winnaar zijn, want we verwachten veel doelpunten aan beide zijden.

Wedtips

De wedtips voor Ajax vs Union Berlin zijn afkomstig van BetCity.

🏆 Eindresultaat: Gelijkspel (3.60)

🥅 Beide teams scoren: Ja (1.75)

⚽ Meer dan 3.5 doelpunten (3.30)