Contacteer Ons

Voorspellingen

Ajax vs Sporting Portugal Voorspelling

Ajax vs Sporting Portugal
Ajax vs Sporting Portugal
Aftrap: Dinsdag 7 December, 21.00 uur – Johan Cruijff ArenA, Amsterdam

Ajax vs Sporting Portugal: Onze Voorspelling

Op dinsdag 7 december zal Ajax de laatste groepswedstrijd in de Champions League spelen. In de Johan Cruijff Arena ontvangt het geplaatste Ajax het eveneens geplaatste Sporting Portugal. 

100% WELKOMSTBONUS TOT €100

Algemene voorwaarden gelden.
Bonus alleen voor spelers van 24+
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

In de eerste confrontatie tussen beide teams werd het maar liefst 1-5 in Portugal in het voordeel van de Amsterdammers. Vier wedstrijden later is Ajax al verzekerd van poule winst met 5 gewonnen wedstrijden. Sporting Portugal is ook al verzekerd van de 2e plaats in de poule achter Ajax.

Ajax Teamnieuws
Het nieuws voor Ajax is de laatste weken vrijwel hetzelfde. De ploeg van Erik Ten Hag is in staat om zowel in Nederland als in Europa de overwinningen op elkaar te stapelen zonder al te veel moeite. 

De ziekenboeg is leeg en Ajax heeft de topscorer van de poulefase in de Champions League in de spits staan. Sébastien Haller wist namelijk al 9 keer het net te vinden. Hij deelt de 1e plaats overigens met Robert Lewandowski die er ook al weer 9 in heeft liggen.

Sporting Portugal Teamnieuws
Het verhaal van Sporting Portugal ligt net iets anders. De Portugezen wisten in de laatste poulewedstrijd tegen Dortmund namelijk voor een daverende verrassing te zorgen door de Duitsers naar de Europa League te schieten. Door 2 goals van Pedro Gonçalves wist Sporting met 3-1 in eigen huis te winnen. 

Dankzij deze overwinning weet Sporting Portugal dat het op de 2e plaats zal eindigen, omdat Dortmund de ploeg niet meer kan achterhalen. 

Net zoals in de eerste wedstrijd zal Sporting het zonder zijn sterspeler Sebastián Coates moeten doen. Hij is besmet geraakt met het corona-virus en zal dus thuis moeten blijven. Hij was er ook al niet bij in de eerste wedstrijd tegen Ajax.

Onderlinge resultaten
Zoals gezegd werd het in de eerste wedstrijd dus 1-5 voor de Amsterdammers. Sébastien Haller was de grote man aan de zijde van Ajax door maar liefst 4 keer het net te vinden. De twee ontmoetingen voorafgaand aan deze ontmoeting werden overigens beiden keren door de Portugezen gewonnen.

Onze Wedtips voor Ajax vs Sporting Portugal

Doordat beide ploegen al zeker zijn van de volgende ronde zullen beide ploegen hoogstwaarschijnlijk hun beste spelers rust willen gunnen. Daarom zal er waarschijnlijk ook geen hoge uitslag op het scorebord komen te staan. 

Wij denken dat het uiteindelijk in een lege Johan Cruijff Arena in een gelijkspel zal eindigen zonder al te veel doelpunten. Sébastien Haller zal naar verwachting wel weer een doelpuntje meepikken. 

🥅 Beide teams scoren: Ja (1.63)

🥅 Eindresultaat: Gelijkspel (4.45)

Odds via Betcity