Contacteer Ons

Voorspellingen

Ajax vs SC Heerenveen Voorspelling

Ajax vs SC Heerenveen voorspelling eredivisie 11 mei 2022
Ajax vs SC Heerenveen Voorspelling
Aftrap: Woensdag 11 Mei, 20.00 uur – Johan Cruijff ArenA, Amsterdam

Ajax vs SC Heerenveen Voorspelling

Op woensdag 11 mei staat Ajax vs SC Heerenveen op het programma in de Johan Cruijff ArenA. Als PSV geen punten meer verliest in aanloop naar deze wedstrijd dan kan de ploeg van Erik ten Hag tegen SC Heerenveen beslag leggen op de 36e landstitel in de geschiedenis van de club.

100% WELKOMSTBONUS TOT €100

Algemene voorwaarden gelden.
Bonus alleen voor spelers van 24+
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

SC Heerenveen staat 8e, maar zal de play-offs voor Europees voetbal niet meer bereiken. De achterstand op nummer 7 FC Utrecht is namelijk 8 punten.

Heerenveen zal waarschijnlijk niet deel willen nemen aan het kampioensfeest van Ajax en wij verwachten juist dat de Friezen er alles aan zullen doen om het kampioenschap van Ajax uit te stellen.

Ajax teamnieuws

Ajax heeft tegen PEC Zwolle en NEC laten zien dat de ploeg niet in vorm is, maar dat ze desondanks wel wedstrijden kunnen winnen. Waar Ajax in de laatste wedstrijd tegen AZ belangrijke punten verspeelde, hebben ze geluk dat Feyenoord diep in de blessuretijd de gelijkmaker tegen PSV scoorde.

Er is nog steeds een lange lijst aan geblesseerden bij Ajax. Zo zijn Perr Schuurs, Ryan Gravenberch, André Onana, Remko Pasveer, Lisandro Martínez, Sean Klaiber, Zakaria Labyad, Charlie Setford en Antony allemaal geblesseerd.

SC Heerenveen teamnieuws

SC Heerenveen speelt niet meer voor Europees voetbal, maar klom de laatste weken wel omhoog op de Eredivisie ranglijst. Ze zullen dit goede gevoel vast willen houden en Ajax niet aan het kampioenschap willen helpen.

Dit zal geen gemakkelijke opgave zijn op basis van de wisselvallige vorm van de afgelopen tijd. Heerenveen wist in de laatste 5 wedstrijden namelijk 2 keer gelijk te spelen, 2 keer te winnen en 1 keer te verliezen. 

Johnny Jansen kan tegen Ajax alleen niet over Joost van Aken beschikken door een blessure. Voor de rest kunnen de Friezen met de sterkste 11 tegen Ajax starten. Dat zal inhouden dat de spits Sydney van Hooijdonk zijn opwachting in de Arena zal maken.

Onderlinge resultaten

Sinds 2020 stonden Ajax en SC Heerenveen 5 keer tegenover elkaar. Ajax wist alle 5 wedstrijden te winnen. De laatste keer dat SC Heerenveen wist te winnen in Amsterdam is alweer 13 jaar geleden in 2009. Het werd toen 0-1 voor Heerenveen. De statistieken spreken dus in het voordeel voor de Amsterdammers.

Wedtips Ajax vs SC Heerenveen

Als de wedstrijd Ajax vs SC Heerenveen gaat om het kampioenschap van Nederland dan denken wij dat Ajax het vooral moeilijk met zichzelf zal hebben. 

De Amsterdammers zullen moeten zien hoe ze omgaan met de druk om voor eigen publiek de landstitel te winnen. Heerenveen kan hiervan profiteren en het kampioensfeest uitstellen. 

Ajax beschikt echter over veel meer kwaliteit dan Heerenveen. Daarom denken wij dat, ondanks de potentiële druk, de Amsterdammers ruim zullen winnen.

De quoteringen voor onze wedtips voor Ajax vs SC Heerenveen komen van Circus Nederland, klik op onderstaande banner en plaats je voetbalweddenschappen.

Tien keer je inzet voor winst van Ajax

Nieuwe spelers bij Circus krijgen odds van 10.00 voor winst van Ajax. Om de bonus te claimen klik je HIER.

Voor overige spelers hebben we de volgende wedtips opgesteld:

🥅 Beide teams scoren: Nee (1.81)

⚽ Ajax wint de eerste helft en wint de wedstrijd (1.38)

🥅 Asian handicap: Ajax -2.5 (1.94)

Of je kan natuurlijk kiezen voor een Circus Bet Combo gaan:

🏆 Beide teams scoren: Nee en over 2.5 doelpunten (2.65)