Contacteer Ons

Voorspellingen

Ajax vs PSV Voorspelling

Ajax vs PSV Voorspelling
Ajax vs PSV
Aftrap: Zondag 24 Oktober, 16.45 uur – Johan Cruijff ArenA, Amsterdam

Zondag is het weer zover. Ajax ontvangt dan voor de tweede keer dit seizoen PSV in eigen huis. In het begin van het seizoen, waren de Eindhovenaren met 4-0 veel te sterk voor Ajax. De Johan Cruijff schaal stond toen op het spel.

100% WELKOMSTBONUS TOT €100

Algemene voorwaarden gelden.
Bonus alleen voor spelers van 24+
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Nu, bijna 3 maanden later, staat dezelfde wedstrijd weer op het programma. Alles wijst erop dat het een leuke aantrekkelijke pot voetbal gaat worden. Met Ajax in blakende vorm en PSV die ook zo hun punten bij elkaar sprokkelt, is de verwachting dat we gerust een spektakel kunnen verwachten.

Ajax vs PSV: Onze Voorspelling

Ajax Teamnieuws

Het verhaal van Ajax is iedere week bijna hetzelfde. Erik Ten Hag heeft een geoliede machine neergezet die zich zelfs op Europees niveau met de top kan meten. Zo werd bijvoorbeeld Dortmund in de Champions League met spectaculair voetbal met 4-0 naar huis gestuurd. De uitblinker was Berghuis die op 10 zijn beste wedstrijd van het seizoen speelde. 

Tegen PSV zal Erik Ten Hag hoogstwaarschijnlijk met dezelfde 11 beginnen. Dat betekent dat Davy Klaassen wederom met een plaats op de bank genoegen moet nemen en dat Remko Pasveer onder de lat zal verschijnen.

PSV Teamnieuws

Daar waar er geen vuiltje aan de lucht is voor Ajax, is het bij PSV iets minder positief. Niet dat het slecht gaat, maar er wordt niet overtuigend gewonnen. Daarnaast kan Roger Schmidt al enkele wedstrijden niet over zijn steunpilaar Cody Gakpo beschikken. Het is ook nog maar de vraag of Noni Madueke aan de aftrap zal verschijnen aanstaande zondag. Hij liep namelijk een spierblessure op.

PSV is in uitwedstrijden niet de ploeg die het thuis is. Ze wisten dit seizoen namelijk maar 2 van de 6 wedstrijden buiten Eindhoven winnend af te sluiten.

Onderlinge Resultaten

Voor de Johan Cruijff schaal in Augustus was PSV duidelijk een maatje te groot voor Ajax. De laatste keer dat beide ploegen in competitieverband tegen elkaar speelden, eindigde de wedstrijd in een gelijkspel. Dat was in Februari dit jaar.

Ajax vs PSV: Onze Wedtips

Voor de Johan Cruijff schaal in Augustus was PSV duidelijk een maatje te groot voor Ajax. De Eindhoven bleken veel verder te zijn dan de Amsterdammers. Nu lijkt Ajax PSV te hebben ingehaald en verkeert de ploeg in topvorm. Wij denken dan ook dat Ajax met een 3-1 overwinning van het veld zal afstappen. 

Winnaar: Ajax (1.55)

Totaal aantal doelpunten: over 3.5 (2.20)