Contacteer Ons

Voorspellingen

Ajax vs FC Twente Voorspelling

Ajax vs FC Twente voorspelling eredivisie
Ajax vs FC Twente Voorspelling – Eredivisie
Aftrap: Zaterdag 14 Januari, 21.00 uur – Johan Cruijff ArenA, Amsterdam

Ajax vs FC Twente Voorspelling

Aanstaande zaterdag staat voor Ajax en FC Twente de tweede wedstrijd van het nieuwe kalenderjaar op het programma. Ajax zal dan in de eigen Johan Cruijff Arena op zoek gaan naar de aansluiting richting koploper Feyenoord. FC Twente, op hun beurt, wil de aansluiting met de top 3 behouden. 

100% WELKOMSTBONUS TOT €100

Algemene voorwaarden gelden.
Bonus alleen voor spelers van 24+
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Ajax staat momenteel op de 2e plaats. FC Twente is op de 4e plaats te vinden met maar 1 punt verschil tussen beide ploegen. Het is dus een ware kraker die zal uitmaken wie op de korte termijn in de top 3 van de Eredivisie zal blijven en wie voorlopig zal moeten afhaken.

Ajax teamnieuws

Bij Ajax is het sinds de WK onderbreking erg onrustig. Met name de uitschakeling in de Champions League is slecht ontvangen bij de achterban in Amsterdam. Verder heeft het puntverlies tegen Emmen en NEC in de laatste 2 wedstrijden de druk op trainer Schreuder verhoogd.

Niet alleen op het sportieve vlak lijkt Ajax zoekende. Vorige week werd namelijk bekend dat sterkhouder en ras-Ajacied Daley Blind transfervrij richting Bayern München is vertrokken. 

Naast het vertrek van Daley Blind staat de komst van de Argentijnse keeper Rulli voor 10 miljoen euro. Het is dan ook de verwachting dat de Argentijn aanstaande zaterdag in de basis zal starten.

FC Twente teamnieuws

Bij FC Twente gaat het zo goed dat er aan alle kanten getrokken wordt aan de selectie van De Tukkers. Zo heeft Feyenoord al meerdere biedingen gedaan op de middenvelder Ramiz Zerrouki. Helaas voor de Rotterdammers zonder succes. 

FC Twente startte het nieuwe kalenderjaar zoals de ploeg de WK onderbreking in was gegaan: met een overwinning. Afgelopen weekend werd Emmen eenvoudig opzij gezet door 2 doelpunten van Ricky van Wolfswinkel en Michal Sadilek.

Met name het doelpunt van Sadilek had een emotionele betekenis, omdat hij 6 maanden uit de roulatie was. 

De interesse in Zerrouki heeft er momenteel tot geleid dat de middenvelder zich ziek heeft gemeld en het is nog maar de vraag of de gewilde middenvelder aanstaande zaterdag zal starten.

Onderlinge resultaten

In totaal speelden Ajax vs FC Twente 6 keer tegen elkaar sinds 2018. FC Twente wist 1 keer te winnen. Er werd 1 keer gelijkgespeeld en Ajax won 4 keer.

De laatste wedstrijd was in februari 2022. Toen werd het 5-0 in Amsterdam. Haller was toen met een hattrick de grote man aan de zijde van de Amsterdammers.

Pak 50x of 100x je inzet bij BetCity

Om het nieuwe jaar goed te beginnen heeft BetCity weer een geweldige Odds Boost klaar staan voor nieuwe spelers.

De bookmaker heeft de Odds Boost zelfs nog aantrekkelijker gemaakt, door een beschikbaar te stellen voor zowel winst van Ajax als winst van FC Twente.

Nieuwe spelers kunnen de odds voor winst van Ajax verhogen naar 50x of de odds voor winst van FC Twente naar maar liefst 100x!

Je claimt de Odds Boost eenvoudig:

  1. Maak een account via onderstaande knop
  2. Stort minimaal €20
  3. Claim de Odds Boost en zet in

Voorspelling Ajax vs FC Twente

Ajax en trainer Schreuder zullen alles op alles zetten om aanstaande zaterdag van FC Twente te winnen. De Tukkers hebben echter al meerdere malen bewezen dat ze moeilijk te verslaan zijn dit seizoen. 

Gezien de vorm waarin beide ploegen verkeren en de druk waarmee de Amsterdammers moeten zien om te gaan, denken wij dat FC Twente aanstaande zaterdag zal winnen, ook zonder sterspeler Zerrouki.

Wedtips

De wedtips voor Ajax vs FC Twente zijn afkomstig van BetCity. Je kan een account aanmaken via de knop hieronder.

🏆 FC Twente wint (9.50)

🥅 Ajax scoort minder dan 2.5 goals (1.98)

⚽ Ricky van Wolfswinkel scoort (3.75)