Contacteer Ons

Voorspellingen

Ajax vs Borussia Dortmund Voorspelling

Ajax vs Borussia Dortmund

Ajax ontvangt Borussia in de derde groepswedstrijd in de UEFA Champions League in de Johan Cruijff Arena. De Amsterdammers zijn het nieuwe Europese seizoen prima begonnen met 2 overwinningen tegen Sporting Portugal en het Turkse Besiktas. 

100% WELKOMSTBONUS TOT €100

Algemene voorwaarden gelden.
Bonus alleen voor spelers van 24+
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Dortmund is met eveneens 6 punten gedeeld koploper in groep C. De Duitsers wisten ook de eerste wedstrijden winnend af te sluiten. De wedstrijd in Amsterdam zal dus gaan uitmaken wie de nieuwe koploper gaat worden in groep C. 

Ajax vs Borussia Dortmund: Onze Voorspelling

Ajax Teamnieuws

Ajax wil dus de goede start van het Europese seizoen een positief gevolg geven met een overwinning. Met Sébastien Haller in de gelederen hebben de Amsterdammers de topscorer van de Champions League. De Fransman wist maar liefst 5 keer te scoren in de eerste 2 wedstrijden. 

Ajax zal vol vertrouwen de wedstrijd tegemoet gaan met een nagenoeg fitte selectie. Ajax weet niet alleen het net te vinden, maar de ploeg van Erik ten Hag weet ook wat verdedigen is. Tegenstanders wisten maar 2 keer tegen Ajax te scoren in de laatste 6 wedstrijden in alle competities.

Borussia Dortmund Teamnieuws

Dortmund is erg afhankelijk van topspits Erling Haaland. De spits staat al enkele weken aan de kant en het is nog maar de vraag of de boomlange Noor in Amsterdam van de partij zal zijn. 

Haaland wist al 7 keer het net te vinden in 5 wedstrijden. In de wedstrijden waarin hij niet speelde, wist Dortmund slechts 2 van de 3 wedstrijden te winnen. Dit was tegen Sporting Portugal en FC Augsburg.

Verder kan Marco Rose niet over 7 andere spelers beschikken. Hij zal dus aanpassingen moeten maken om met een goed strijdplan voor de dag te komen.

Onderlinge Resultaten

Ajax en Borussia Dortmund stonden voor het laatst tegenover elkaar in de groepsfase van de UEFA Champions League 2012-13. De Duitsers wonnen beide wedstrijden, thuis met 1-0 en met 4-1 in de Johan Cruijff Arena. 

Onze wedtips voor Ajax vs Borussia Dortmund

Wij denken dat de overvolle ziekenboeg van Borussia Dortmund en het mogelijke gemis van de topscorer in het voordeel van Ajax zal werken. Desalniettemin zal het een spannende wedstrijd worden. Wij denken daarom dat Ajax zal winnen met een minimaal verschil van 1-0. 

Winnaar Ajax (2.30) – Odds van BetCity

Aftrap: Dinsdag 19 Oktober, 21.00 uur – Johan Cruijff ArenA, Amsterdam