Contacteer Ons

Voorspellingen

Ajax – Vitesse Voorspelling

Ajax - Vitesse Voorspelling 29 Augustus 2021

De wedstrijd die in speelronde 3 waarschijnlijk alle aandacht op zich zal eisen is die tussen Ajax en Vitesse. De nummer 1 en nummer 4 van vorig seizoen nemen het tegen elkaar op in de Johan Cruijff Arena in Amsterdam. Lees snel verder voor onze Ajax – Vitesse voorspelling.

100% WELKOMSTBONUS TOT €100

Algemene voorwaarden gelden.
Bonus alleen voor spelers van 24+
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Huidige vorm van de teams

Ajax is het seizoen middelmatig begonnen. De ploeg van Erik Ten Hag won overtuigend in de eerste ronde van NEC. Vervolgens liepen de Amsterdammers tegen puntverlies in Enschede in de tweede speelronde. Ajax is dus op zoek naar de vorm die ze vorig jaar aan de landstitel heeft geholpen.

Vitesse is het seizoen ook wisselvallig begonnen. De Arnhemmers wonnen de eerste wedstrijd bij Zwolle maar moesten in eigen huis een 3-0 nederlaag tegen Willem II zien te verwerken. In Amsterdam dienen alle zeilen bijgezet te worden om niet vroeg in het seizoen op een achterstand gezet te worden.

Onderlinge resultaten Ajax – Vitesse

Vorig seizoen wist Ajax in eigen huis aan het einde van het seizoen een overwinning uit het vuur te slepen tegen Vitesse. Komende zondag dienen de Amsterdammers beter voor de dag te komen. Vitesse zal vertrouwen hebben getankt door de overwinning op Anderlecht in de midweekse wedstrijd voor een plaats in de Conference League.

De man waar alle ogen op gericht zullen zijn is Oussama Tannane. Hij moest de afgelopen wedstrijden op de bank beginnen, maar hij zal zeker in de basis starten tegen Amsterdam. Tannane aast nog steeds op een transfer en zal zich dus willen bewijzen tegen de topclub uit Amsterdam.

Onze Ajax – Vitesse voorspelling

De verwachting is dat Ajax in eigen huis uit de startblokken zal schieten en direct druk op Vitesse zal uitoefenen. Indien Vitesse in staat is om dit te overleven dan kunnen ze de Amsterdammers een lastige zondag bezorgen. De kwaliteit van Ajax zal uiteindelijk de doorslag geven in deze topper. Daarom is de verwachting dat Ajax uiteindelijk met een 1-0 winst van het veld zal stappen.

Aftrap: Zondag 29 Augustus 14.30, Johan Cruijff ArenA