Contacteer Ons

Slots

Ace of Spades

Ace of Spades is een typische fruitautomaat van Play ’n Go, welke in 2018 uit is gebracht. De slot heeft een RTP van 95.94% met hoge volatiliteit en slechts 1 winlijn. De minimale inleg is €0,50 en de maximale inleg is €15, wat goed is voor een maximale uitbetaling van €12.500. Door de lage maximale inzet is de Ace of Spades gokkast een goed spel om het highrollen eens uit te proberen.

Hoe ziet de Ace of Spades gokkast eruit?

Dit is een van die slotmachines die op het eerste oog helemaal niks interessants te bieden heeft, maar waar we echt hopen dat deze tijdens het spelen enorm verrassend wordt. Omdat we altijd beginnen met het uiterlijk en geluid van de slot, stappen we er met die motivatie in. 

Uiterlijk
De achtergrond van de slot is groen, met een logo van het spel groot boven het speelgedeelte. Vanachter het logo zien we een aantal zonnestralen, die een variatie in de groene achtergrond brengen. De slot zelf zit aan de linkerkant van het scherm en de hele scorekaart van het spel vinden we aan de rechterkant. 

Aantal rollen
De slot ziet er op het eerste gezicht uit als een 3×2 rollen slot, maar het werd al snel duidelijk dat het eigenlijk 3×3 is. Het is namelijk ook mogelijk dat een rol stopt op een plek waar geen icoon zit. Als dat gebeurt is het niet mogelijk om een winlijn te maken. 

Muziek en geluid
Het geluid van de slot is minimaal. We vinden helemaal geen muziek terug in het spel, maar wel veel geluidseffecten. Het draaien van de rollen maakt een geluid en als hij tot stilstand komt klinkt het net alsof je echt aan hendel trekt om de slot in beweging te krijgen.

Tot slot willen we nog even kwijt dat het heel handig is dat alle spelregels en uitbetalingen zich op het scherm bevinden. Je hoeft dus niet te zoeken hoe de gokkast werkt.

Hoe wordt de Ace of Spades gokkast gespeeld?

De Ace of Spades slot is simpel en recht toe recht aan, waardoor er weinig uit te leggen valt. Zodra je aan de virtuele hendel trekt moet je hopen dat er drie uitbetalende symbolen op de middelste positie vallen. De zwarte horizontale lijn in het scherm is namelijk de enige winlijn.

Ace of Spades
Zoals de naam al doet vermoeden gaat het allemaal om de jacht op de schoppen aas (Ace of Spades). Deze aas fungeert daarnaast ook nog als wild! Als je een combinatie met 1 aas maakt zal deze de winlijn verdubbelen. Als je een combinatie met 2 azen maakt wordt de winlijn verviervoudigd en als je drie azen hebt win je de hoofdprijs van €12.500.

Iconen
Gezien het lage aantal rollen en iconen per rol, zijn er ook maar een paar verschillende soorten iconen. We zien van hoog naar laag de schoppen aas, de kronen, de K, Q, J en het klavertje vier. 

Wincombinaties
Het klavertje vier geeft al prijs als het slechts 1x op de winlijn tevoorschijn komt en ook als hij 2x gedraaid wordt. Het is bij dit icoon dus niet nodig om een volledige winlijn te scoren. Daarnaast kunnen de J, Q en K met elkaar gecombineerd worden en samen een winlijn opleveren.

ace of spades

Bonussen

Zoals de naam al doet vermoeden gaat het allemaal om de jacht op de schoppen aas (Ace of Spades). Deze aas fungeert daarnaast ook nog als wild! Als je een combinatie met 1 aas maakt zal deze de winlijn verdubbelen. Als je een combinatie met 2 azen maakt wordt de winlijn verviervoudigd en als je drie azen hebt win je de hoofdprijs van €12.500.

We kunnen dus niet zeggen dat er helemaal geen bonussen aanwezig zijn. Zeker voor een slotmachine met slechts 1 winlijn is dit een welkome extra!

Wat vinden wij van de Ace of Spades gokkast?

We zeiden aan het begin al dat de slot er op het eerste oog vrij saai en eentonig uitziet. We moeten toegeven dat we positief verrast zijn door de schoppen aas die als wild fungeert en het feit dat je niet altijd volledige winlijnen hoeft te maken om winst te behalen. Als je een liefhebber van de klassieke gokkast met hendel bent, is Ace of Spades misschien wel iets voor jou. Probeer hem hierboven uit en maak jacht op de hoofdprijs!