Contacteer Ons

Kennis

Hoe Kan Je een Account Maken op Bet365?

Wedden365 11

Als je op zoek bent naar een betrouwbare website om online weddenschappen te plaatsen voor je favoriete sport dan zijn er genoeg mogelijkheden te vinden op het wereldwijde web. Echter, als je vervolgens naar de kwaliteit en aanbod kijkt dan wordt de groep van online bookmakers al direct kleiner. Zeker als je op zoek bent naar aanbieders in Nederland.

100% WELKOMSTBONUS TOT €100

Algemene voorwaarden gelden.
Bonus alleen voor spelers van 24+
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Bet365 Nederland is een online wedkantoor dat eind oktober 2021  haar digitale deuren voor alle Nederlanders heeft geopend. Je kan nu dus een account aanmaken op Bet365. Hieronder laten wij stap voor stap aan je ziet hoe je dat doet.

Stappen voor een account maken op Bet365

Kan je niet wachten om een account aan te maken? Of ben je gewoon nieuwsgierig naar de stappen om een account aan te maken? Dan ben je hier aan het goede adres. Je vindt de stappen hieronder.

Stap 1:
Klik op de knop ‘Word lid’ rechtsboven op de startpagina. 

Account Maken op Bet365

Stap 2:
In het nieuwe scherm dat opent, moet je een gebruikersnaam en wachtwoord instellen. Ook moet je hier een viercijferige beveiligingscode aanmaken, dit kan je zien als een soort pincode voor wanneer je contact opneemt met de klantenservice. 

Account Maken op Bet365 1

Stap 3:
Nu is het tijd om je identiteit te verifiëren door middel van iDIN. Je wordt gevraagd om in te loggen bij de app van je bank, zodat Bet365 vast kan stellen dat je bent wie je zegt dat je bent. 

Hierna word je gevraagd om een aantal gegevens in te vullen zoals:

  • Naam
  • Geboortedatum
  • Geboorteplaats
  • BSN
  • Adres
  • Bankrekeningnummer

account maken op bet365 2

Stap 4:
In hetzelfde scherm word je gevraagd om je limieten in te stellen. Je kan hierbij denken aan een stortingslimiet, sessielimiet en maximaal saldo. De eerste twee limieten zijn in te stellen per dag, week of maand.

account maken op bet365

Stap 5.
In het volgende venster moet je alleen nog een foto van je ID-kaart, rijbewijs of paspoort sturen en je e-mail adres bevestigen. 
Let op: Het checken van je identiteit kan tot 15 minuten duren.

In dit scherm (zoals onderstaande screenshot) kan je ook zien welke stappen er nog voltooid moeten worden.

Wanneer je deze drie stappen hebt voltooid is je account aangemaakt!

account maken op bet365 5

Conclusie

Wat direct opvalt tijdens het aanmaken van een account op de Bet365 app is dat het zo snel en eenvoudig gaat. Je hebt een account letterlijk binnen enkele minuten aangemaakt! Hoewel Bet365 verplicht is om een groot aantal gegevens van haar spelers te controleren, is het hele proces toch vrij soepel. In totaal heeft het ons ongeveer 5 minuten gekost om alle stappen te doorlopen.

Daarnaast merk je direct dat het Bet365 alles aan gelegen is om hun nieuwe bezoekers gerust te stellen dat hun informatie veilig is. Dit kan je zien aan de beveiligingscode die je dient te gebruiken wanneer je contact met Bet365 opneemt. 

Nu je een account hebt aangemaakt, kan je gelijk doorgaan naar het doen van je eerste storting. Vanaf nu kan je ook met iDeal geld storten bij Bet365.