Contacteer Ons

Kennis

Hoe Kan Ik een Account Aanmaken bij BetCity?

account aanmaken bij betcity

Één van de nieuwe online bookmakers waar je vanaf 1 oktober terecht kan om sportweddenschappen te plaatsen is BetCity. Dit virtuele wedkantoor is onderdeel van Betent B.V dat van de Nederlandse kansspelautoriteit een Nederlandse vergunning heeft ontvangen. Genoeg reden dus voor ons dus om je uitleg te geven over je account aanmaken bij Betcity. Hieronder nemen we je aan de hand van 5 stappen mee door het proces.

1. Registreer

Wanneer je op de startpagina van BetCity bent gearriveerd, valt de lichtblauwe knop ‘registreer’ linksboven op de pagina direct op. Dit is de eerste stap om een nieuw account te maken.

2. Bedenk een wachtwoord

Wanneer je eenmaal op de ‘registreer’ knop hebt geklikt, verschijnt er een formulier waarop je jouw e-mailadres en wachtwoord dient in te vullen. Je dient ook aan te geven of je promotiematerialen wil ontvangen. Uiteraard, net als bij alle andere betting sites, dien je akkoord te gaan met de algemene voorwaarden voordat je op ‘Doorgaan’ klikt.

Account aanmaken bij betcity 2

3. Verifieer je identiteit

In het nieuwe scherm dat verschijnt, wordt er gevraagd om je identiteit te verifiëren. Het moet gezegd worden dat dit het aanmeldingsproces aanzienlijk vertraagd. Het is echter een vereiste van de Nederlandse Kansspelautoriteit dat de verificatie van je identiteit gelijk bij het aanmaken van je account moet gebeuren.

Voor het bevestigen van je identiteit wordt in de volgende stappen gevraagd om een foto van je ID-kaart, paspoort of rijbewijs te maken.

Betcity account aanmaken 3

 

De gebruiksvriendelijke website zorgt ervoor dat je heel snel en eenvoudig door de identificatie check heen loopt. Je kan ervoor kiezen om een nieuwe foto van je ID te maken met je camera of je kan een bestaande foto van je ID uploaden.

Zorg ervoor dat je ID aan alle eisen voldoet. Het document dient goed zichtbaar te zijn. Dat geldt voor de foto en de randen van het document zelf.

In beide gevallen hoef je niet bang te zijn dat je informatie in de handen van derde partijen valt, omdat Betcity’s website uitermate goed beveiligd is met een SSL-encryptie

4. Persoonsgegevens invoeren

Als je aan alle voorwaarden hebt voldaan, dien je  nog je persoonsgegevens en bankrekeningnummer te verifiëren.

Betcity account aanmaken 4

 

5. Kies je bonus en stort geld

Wanneer je je bankrekening succesvol hebt geverifieerd is er nog maar één stap over in voor het account aanmaken bij BetCity. Je moet namelijk nog kiezen van welke bonus je gebruik wilt maken en hoeveel geld je wilt storten bij je eerste storting, hierna kan je echt aan de slag!

Voor het kiezen van de bonus raden wij je aan om eerst de bonusvoorwaarden altijd goed door te lezen. Je kan deze bonusvoorwaarden onder andere vinden in onze uitgebreide BetCity review.

betcity account aanmaken 5

Na het doorlopen van deze vijf eenvoudige stappen ben je in het bezit van een BetCity account. Een account aanmaken bij BetCity lijkt op het eerste gezicht veel werk, maar de gebruiksvriendelijke interface zorgt ervoor dat het proces binnen een mum van tijd klaar is.

Je kan nu sportweddenschappen afsluiten op je favoriete teams of een gokje wagen in het BetCity online casino!