Contacteer Ons

Kennis

Accepteert Zebet iDEAL Betalingen?

ZeBet iDEAL

Betalen met iDEAL bij bookmakers zoals ZeBet in Nederland is tegenwoordig bijna een ‘must’ geworden. Je kan eigenlijk niet meer om de meest gebruikte online betaalmethode in Nederland heen. En dat is natuurlijk goed nieuws voor jou. In dit artikel kijken we naar hoe Zebet iDEAL betalingen in hun werk gaan.

Biedt Zebet iDEAL als betaaloptie aan?

ZeBet heeft van de KSA in maart 2021 een gokvergunning ontvangen en dus heb jij als Nederlandse sportliefhebber er nog een online bookmaker bij. Naast Bet365 en BetCity is er nu met Zebet dus een nieuwe bookmaker met iDEAL in Nederland. Zebet iDEAL betalingen zijn heel eenvoudig en misschien nog wel belangrijker, 100% betrouwbaar. 

Als je er nog niet helemaal over uit bent of ZeBet te vertrouwen is, dan raden we je aan om dit artikel te lezen. Niet alleen hebben ze een goklicentie van de KSA, maar het feit dat ze iDEAL aanbieden is ook een teken dat ze de zaken bij ZeBet goed in orde hebben. 

Andere betaalopties

Zoals je misschien wel gewend bent met andere online aankopen, is iDEAL snel, simpel en veilig. Dit geldt ook voor het maken van Zebet iDEAL betalingen. Mocht je overigens een bankrekening hebben bij een bank die niet is aangesloten bij iDEAL dan kan je nog altijd met VISA of mastercard geld storten. 

Hoe werken Zebet iDEAL betalingen?

Omdat Zebet iDEAL betalingen accepteert ben je dus verzekerd van een betrouwbare online bookmaker waar er goed met je bankinformatie en persoonlijke informatie wordt omgegaan. iDEAL betalingen worden namelijk via de beveiligde website van jouw bank verstuurd naar ZeBet zonder dat anderen dit proces kunnen verstoren. 

Geld opnemen

Mocht je overigens willen uitbetalen bij ZeBet Nederland, houdt er dan rekening mee dat je alleen kan uitbetalen naar de bankrekening die je hebt gebruikt bij het maken van de iDEAL storting. Je voorkomt hiermee dat je lang op je winsten moet wachten.