Contacteer Ons

Kennis

Accepteert Bingoal iDEAL betalingen?

Bingoal iDEAL

Bingoal is inmiddels al een bekende naam in Nederland. Het heeft niet lang geduurd voor Bingoal Nederland om naam te maken als een betrouwbare online bookmaker. Sportliefhebbers die graag online wedden op hun favoriete sporten kunnen zonder zorgen bij Bingoal terecht. 

Niet alleen is het aanbod aan weddenschappen gigantisch, maar ook accepteert Bingoal iDEAL betalingen. Als je bekend bent met onze andere artikelen dan weet je inmiddels dat we een enorme fan zijn van bookmakers met iDEAL. In dit artikel kijken we naar de voordelen die Bingoal iDEAL betalingen met zich meebrengen en waarom iDEAL zo populair is in Nederland.

Hoe werken Bingoal iDEAL betalingen?

We kunnen het ons bijna niet voorstellen, maar er zijn nog steeds mensen die nog niet zo bekend zijn met iDEAL. Daarom volgt hier een korte uitleg. iDEAL stelt je in staat om online betalingen te verrichten via je Nederlandse bankrekening.

In het geval van een Bingoal iDEAL betaling, selecteer je eerst jouw Nederlandse bank en je vervolgt de storting op de beveiligde website van jouw bank. Het geld wordt direct overgemaakt en staat binnen enkele seconden op je Bingoal account.

Voordelen van iDEAL

iDEAL is met name zo populair, omdat het snel, simpel en goedkoop is. Iedereen die enkele stappen kan uitvoeren, kan in principe met iDEAL betalen. Bovendien zijn de kosten voor het gebruik van iDEAL extreem laag.

Zeker als je dit vergelijkt met bijvoorbeeld een creditcard of eWallet zoals Neteller of Skrill. De totale kosten per transactie zijn €0,30. Omdat de kosten van Bingoal iDEAL betalingen zo laag zijn, berekent de online bookmaker de kosten niet door naar de spelers.

Voorwaarden

Zoals je nu al weet berekent Bingoal de iDEAL kosten niet aan de spelers door en staat het geld onmiddellijk op je rekening. Op de website wordt vermeldt dat de betaling ongeveer 1 tot 2 minuten duurt en je zal een bevestigingsmail van je transactie krijgen.

Verder is het belangrijk om te weten dat je minimaal €10 en maximaal €10.000 per transactie kan storten. Bingoal iDEAL betalingen zijn dus geschikt voor spelers met een laag of hoog budget.

Conclusie

Mocht je geen houder zijn van een Nederlandse bankrekening die aangesloten is bij iDEAL dan kan je nog altijd een Bingoal betaling verrichten met verschillende creditcards. Je kan meer over deze Bingoal betalingsopties lezen in het Bingoal betalingsopties artikel.

Het maakt niet uit welke manier van betalen je kiest bij Bingoal, ze zijn allemaal betrouwbaar, veilig en simpel. Uiteindelijk is dat waar het bij Bingoal om draait.