Contacteer Ons

Kennis

Accepteert Bet365 iDEAL Betalingen?

bet365 ideal

Bet365 is een van de beste bookmakers in de wereld en is sinds kort ook voor Nederlandse spelers toegankelijk. Bet365 Nederland wordt algemeen beschouwd als de pionier en een van de beste goksites ter wereld. Het bedrijf werd opgericht in 2000 en heeft sindsdien enorme erkenning gekregen voor de kwaliteit van de service die ze hun klanten bieden. In dit artikel vertellen we of Bet365 iDEAL betalingen accepteert.

100% WELKOMSTBONUS TOT €100

Algemene voorwaarden gelden.
Bonus alleen voor spelers van 24+
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Andere betaalopties bij Bet365

Bet365 biedt een breed scala aan betaalopties aan haar Nederlandse klanten. Als gevolg hiervan kunnen Nederlanders hun accounts snel en gemakkelijk financieren. Bankoverschrijvingen, creditcard, Klarna en VISA zijn enkele van de methoden die beschikbaar zijn voor spelers. 

Bet365 iDEAL

Sinds kort is er ook goed nieuws voor alle Nederlandse klanten te melden, want Bet365 kan zich namelijk als iDEAL bookmaker positioneren op de Nederlandse gokmarkt. Je kan dus je vertrouwde manier van online shoppen gebruiken om eenvoudig geld op je Bet365 speelrekening te storten. 

Hoe werkt Bet365 iDEAL?

Veilig storten met iDEAL bij Bet365 werkt in principe precies hetzelfde als wanneer je een online aankoop zou doen bij een webshop. Je wordt tijdens het storten naar de beveiligde website van je bank gebracht om daar vervolgens de storting te voltooien. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over de veiligheid en je bankgegevens. Alles is goed afgeschermd van derde partijen. 

Minimum en maximum
Wanneer je besluit om Bet365 iDEAL uit te proberen, dien je rekening te houden met de minimale en de maximale bedragen die je kan storten. Het minimale bedrag dat je middels iDEAL bij Bet365 kan storten, is 5 euro. Het maximale bedrag dat je kan storten is maar liefst 10.000 euro.

Tot slot geven je nog een belangrijke tip. Zorg dat je een bankrekening gebruikt die op de naam van je Bet365 account geregistreerd staat om zo geen hinder te ondervinden tijdens het uitbetalingsproces. Bet365 betaalt namelijk je winsten alleen uit op de bankrekening waarmee je middels iDEAL geld op je Bet365 account hebt gestort.