Contacteer Ons

Slots

9 Lions

De 9 Lions slot van Wazdan is uitgebracht in 2018 en bestaat uit 3 rollen met elk 3 iconen. De gokkast heeft twee verschillende bonussen en een minimale inleg van €0,10 en maximale inleg van €100. De maximale winst per spin is €100.000.

Hoe ziet de 9 Lions slot eruit?

9 Lions is een 3×3 slotmachine waar je een veld van 9 scatters moet sparen om in de bonusronde terecht te komen. We hebben zoiets wel vaker gezien, maar niet in deze stijl.

Uiterlijk
Op de achtergrond zien we een gebergte en de slot zelf staat in een Chinese pagode. Hoewel het thema vrij standaard is, wordt de slot op een leuke, nieuwe manier weergegeven. Aan de rechterkant zien we een soort kraskaart waarin je bonusiconen verzamelt, daarover lees je meer in de bonussectie van deze review.

De iconen zijn precies zoals we die verwachten van een Chinese gokkast. Ze bestaan uit vijf dieren van de Chinese dierenriem aangevuld met vijf kaartsymbolen. Doordat de iconen vaak een soortgelijke kleur als de achtergrond hebben zijn ze niet altijd even duidelijk.

Muziek en geluid
De muziek is traditioneel en past bij het thema van de 9 Lions gokkast. Het riedeltje is aan de korte kant, waardoor hij snel herhaald wordt, maar dat mag de pret niet drukken. Het is fijn om eens goede muziek te horen in een Chinese gokkast.

Hoe wordt de 9 Lions gokkast gespeeld?

De 9 Lions slot werkt niet met winlijnen, maar kijkt simpelweg naar het totale aantal dezelfde iconen die je op het scherm krijgt. Als je minimaal 4 dezelfde iconen op je scherm hebt wordt er winst uitbetaald. De maximale winst wordt uitbetaald als je 9x de gouden leeuw op je scherm weet te krijgen.

Locked iconen
Om het makkelijker te maken heeft Wazdan een extra functie toegevoegd: de locked iconen. Wanneer je minimaal 2 dezelfde iconen hebt gedraaid zullen deze automatisch vast blijven staan voor de volgende spin.

Je hebt dan meer kans om ze aan te vullen tot minimaal 4, waardoor je winst uitbetaald krijgt. Zelfs als je al 4 dezelfde iconen hebt worden deze vastgehouden, zodat je je winst kan uitbreiden. Je kan er overigens ook voor kiezen om de iconen niet vast te houden als je dat wilt.

Kraskaart
Daarnaast bestaat er een soort kraskaart aan de rechterkant van het scherm. Elke keer dat er een gouden leeuw wordt gedraaid, zal de positie van de leeuw op de kraskaart ingevuld worden. Als je alle 9 posities vol hebt zal je bij de volgende leeuwen in de bonusronde belanden.

Iconen
Als karaktericonen kent 9 Lions een aantal dieren uit de dierenriem, welke worden aangevuld met standaard kaarticonen. Van hoog naar laag zien we de gouden leeuw, de schildpad, de draak, de haan, de tijger en de A, K, Q, J en 10. Als extra icoon is er een gouden draak beschikbaar, dit is het laagst uitbetalende icoon en geeft zelfs al winst wanneer je er 3 hebt gedraaid.

9 lions

Bonussen

De bonusronde wordt vrijgespeeld wanneer je op elk vakje van de kraskaart een gouden leeuw hebt gedraaid. Als je daarna in 1 spin minimaal 4 gouden leeuwen tevoorschijn weet te toveren zal de bonusronde beginnen. De gouden leeuwen blijven vast staan, waarna je 9 spins de tijd hebt om er zoveel mogelijk te verzamelen.

Aan het einde van de 9 spins wordt het totaal opgeteld en wordt je winst uitgekeerd. De maximale prijs die je hiermee kan halen is €50.000 als je het voor elkaar krijgt om een gouden leeuw op alle vakjes te krijgen.

Dragons bonus
Naast bovengenoemde Lions Bonus heeft de gokkast ook nog een ‘Dragons Bonus'. Dit is een soort van minigame die wordt vrijgespeeld als je drie gouden draken op de middelste lijn hebt gedraaid. Er wordt in een nieuw scherm een draak gekozen welke een prijs weergeeft. Met een beetje geluk kan je op deze manier de hoofdprijs van €100.000 winnen!

Wat vinden wij van de 9 Lions slot?

Nadat we een tijdje gespeeld hebben zijn we tot de conclusie gekomen dat 9 Lions van Wazdan onze favoriete Aziatische slot is. Het thema is goed, de muziek is niet cliché en afgezaagd en het spel wordt op een vrij unieke manier gespeeld.

De manier waarop je de bonusrondes vrijspeelt is uniek en het is een verademing om eens een slot te zien die niet op het standaard concept voortborduurt. We zouden iedere liefhebber van Aziatische gokkasten (en hoge winsten) aanraden om de 9 Lions slot te spelen!