Contacteer Ons

Slots

4 Seasons

Betsoft heeft met Four Seasons een gokkast gemaakt die in de basis alles heeft wat een slotmachine goed moet kunnen maken. Deze gokkast heeft een minimale inleg van €0.30 tot een maximale inleg van €150 per spin. Hiernaast zijn er 30 winlijnen op 5 rollen, een RTP van 95% en een maximale uitbetaling van €750.000.  Tot slot heeft 4 Seasons zelfs een prijzen vermenigvuldiger, scatter en wild symbolen en free spins. Wat meer wil je nog hebben? Nou… lees snel verder.

Hoe ziet 4 Seasons eruit?

En het is ook dan op dit gedeelte waar de kast voor een aantal mensen niet aantrekkelijk is, waar gelukkig de basis van de kast meer dan genoeg voor compenseert.

De achtergrond neemt de speler gedurende een aantal dagen/ spins mee door de jaargetijden van een Chinees jaar. Van met sneeuw bedekte bergen tot rijke groene natuur en weer terug naar een dikke laag sneeuw. De iconen van het spel zijn erg kinderlijk. Schattige tijgers, slangen, kippen, ratten, varkens, draken en geiten. Allemaal dieren van de Chinese dierenriem, met naast het symbool het Chinese karakter voor de dieren. Al deze symbolen hebben een gelijke waarde. De wild is een kat en de scatter is een Yin Yang teken. 

Over de muziek zijn we snel klaar, want die is er niet. De geluiden in het spel, passen precies bij de stijl van de gokkast.

Hoe speel je 4 Seasons?

Deze slotmachine is erg gemakkelijk te spelen door op de spinknop te drukken aan de rechterkant van het spel gedeelte. Alle andere opties van het spel – de autoplay, het geluid en de inleg – zitten in het menu linksboven. In dit menu kan je ook meteen de regels van het spel vinden.

Zodra je een winlijn scoort met de spinknop, krijg je onder de spinknop een “Double” knop te zien, welke een minigame vrijspeelt. In deze minigame kan je met een kop-of-muntspel je winst verdubbelen of helemaal verliezen.

De 4 Seasons heeft een extra gimmick aan de rechteronderkant van het speelgedeelte in de vorm van het rad. Hier wordt bij elke 30 spins (dus verandering van het seizoen) een ander dier uitgelicht. Dit dier kan dan goud, zilver of brons worden. Dit betekent dat de winsten met 10x (goud), 5x (zilver) of 2x (brons) worden vermenigvuldigd als je een winlijn met één van deze dieren draait.

4 seasons

Bonussen

De kast kent free spins, een wild en een scatter. De wild fungeert als icoon als er een winlijn gescoord kan worden. Bij een spin met 5 wilds, krijg je 10.000 coins en is het inderdaad echt een lucky cat. 

De scatters leveren free spins als je er minimaal 3 op het scherm weet te krijgen. Bij 3 scatters krijg je 8 free spins, bij 4 krijg je er 12 en bij 5 geeft de kast je 20 spins.

Wat vinden wij van 4 Seasons?

Laten we vooropstellen dat niet elke kast voor iedereen is weggelegd. Soms heb je een klik met een spel en soms gewoon niet. Voor ons is er geen klik met deze kast, om de pure reden dat deze qua uiterlijk redelijk kinderlijk is, geen muziek heeft en we kijken naar het totaalplaatje bij een review. Dit betekent natuurlijk niet dat 4 Seasons niet interessant is voor jou, want smaken verschillen.

De basis van de kast is echter wel voldoende om veel spelers nog een tijdje bezig te houden, welke meer naar de functies van een kast kijken en niet naar het totaalplaatje. Laat onze mening over het uiterlijk je er dus niet van weerhouden om deze kast te spelen, want met de functies van deze slotmachine zit het meer dan goed!