Contacteer Ons

Slots

3888 Ways of the Dragon

 

Het valt ons op dat de kasten met een Chinees tintje steeds meer op namen van kung-fu films beginnen te lijken. Maar spelen ze ook als een gevecht of juist helemaal niet? 

De naam van de kast doet het aantal winlijnen al verraden; 3888. Het RTP van deze kast van iSoftBet ligt op 96.23% en hij heeft een hoge volatiliteit. De minimale inleg van €0,30 en de maximale inleg is €30.  3888 Ways of the Dragon kent 5 rollen, waarvan de eerste rol maar 3 iconen hoog is en de andere rollen 6 iconen hoog zijn.

Hoe ziet 3888 Ways of the Dragon eruit?

De achtergrond is een rustgevend gebergte, met een kabbelende waterval en mooie rode lucht. De kast zelf is omhult met een gouden lijst en lijkt typisch Chinees. Het lettertype is weer standaard ‘chopstick font’ en de gouden en rode kleuren maken het geheel af.  

Speelsnelheid
Deze keer is er echter nog iets wat opvalt. De kast heeft de normale snelheid, maar op een of andere manier oogt deze heel erg vertraagd. Dit geeft het idee dat de rollen langzaam draaien en dat je dus al heel lang speelt en dat hoeft niet per se een goed gegeven te zijn.

Muziek en geluid
De muziek krijgt van ons een idem behandeling en past perfect bij wat we hierboven over het uiterlijk van de kast hebben gezegd. Vreemd genoeg maakt het de algehele uitstraling van de kast compleet, hoe cheesy het ook eruit mag zien en klinken.

Hoe speel je 3888 Ways of the Dragon?

De iconen zijn in aflopende waarde, de Bonus (scatter), de wild, groene schildpad, rode schildpad, gouden kom, lantaarn, de munt met 3 en de munt met 8 waarde. De standaard iconen zijn de groene schoppen, rode harten, paarse klaveren en de blauwe ruiten. 

Doel van het spel
De bedoeling van het spel is om winlijnen te maken met de rollen, welke maximaal 5 iconen lang kunnen zijn. De wilds willen nog wel eens helpen met de wincombinaties of zelfs wincombinaties starten. Daarnaast komt af en toe de draak voorbij, welke wilds geeft en re-spins triggert. Hierover later meer.

Besturing
De layout van de machine is simpel, wat deze kast complimenteert, want er is veel te zien en te doen in de kast zelf, waar ook de focus moet liggen. We zien van rechts naar links de inleg knop, de autospin knop, de spinknop, de informatie knop en een display.

3888 Ways of the Dragon

Bonussen

Zoals we hierboven al zeiden, is er een draak die af en toe over het veld heen vliegt en extra wilds op het speelveld dropt voor meer winkansen. 

Scatter
De scatter is echter waar het grote geld te halen valt. Het bonus icoon fungeert als scatter en bij het rollen van minimaal 3, kom je in de free spins rondes. Deze geven van 8 tot 18 free spins, afhankelijk van hoeveel scatters je gedraaid hebt.  Om het helemaal af te maken, komen bovengenoemde ‘wildspuwende’ draken nog vaker voor dan in het gewone spel. Hierdoor worden je winkansen in de free spin modus veel hoger.

Ons oordeel over 3888 Ways of the Dragon

Naast de cliché Chinese stijl en muziek is dit best een solide spel waar helemaal niks mis mee is. De achtergrond en de iconen zijn heel goed vormgegeven en de extra opties zoals wilds en scatters zijn ook prima. Door de relatief lage maximale inleg van €30 is het een goede gokkast voor beginnende spelers. Wij hebben wel meer dan een uurtje plezier aan 3888 Ways of the Dragon beleefd.