Contacteer Ons

Slots

3 Charms Crush

iSoftbet is een vreemde eend onder de gokkasten providers, maar wel eentje met veel lef. Deze heren en dames durven een kast op de markt te brengen die meer met een zak snoep te vergelijken is. De maximale inleg is namelijk bijzonder laag en het spel lijkt puur bedoeld om een leuke tijd aan de gokkast te beleven. 

3 Charms Crush heeft 5 rollen met elk 5 iconen. De minimale inleg is €0,05 en de maximale inleg is een whopping €5! De maximale win is €500,-. Er zijn geen free spins, multipliers of Scatters aanwezig in de kast.

Hoe ziet 3 Charms Crush eruit?

Deze mierzoete slotmachine is schattig, lief en erg toegankelijk voor iedereen. Dit heeft iSoftBet goed voor elkaar gekregen door middel van de kleuren en zijn vriendelijke beestjes. 

Uiterlijk
Op de achtergrond zien we het platteland met een draaiende molen. Allemaal met zoete kleurtjes. De kast zelf is een raster van 25 iconen verdeeld over 5 rollen waar elk icoon nog schattiger kijkt als de andere. De regenboogkleuren maken het allemaal nog wat liever en het is duidelijk dat deze kast gemaakt is voor spelers die van een lief uiterlijk houden.

Muziek en geluid
De muziek is net zo druk als de kast zelf en deze ging jammer genoeg meteen op mute, want zoveel drukte en kleuren kan niet goed zijn voor een persoon! Wel moeten we melden dat de kast helemaal op één lijn zit wat betreft de muziek en de geluiden. Ook hier weer niets dan lof voor iSoftBet.

Hoe wordt 3 Charms Crush gespeeld?

Dit spel is relatief simpel. Je ziet een kast met allemaal gekleurde beestjes, welke 3, 4 of 5 rollen lang kunnen zijn, met een bijbehorend punten aantal. Heb je er 5 op een rij, krijg je een five of a kind scherm te zien en krijg je het aantal punten wat ervoor staat naast de kast. Er zijn geen wilds of scatters beschikbaar in de kast, dus ‘what you see is what you get’. 

Winlijnen
Aan de linkerkant van de kast staan lijnen met x1, x2, x3, x4 en x5. Als je een winlijn scoort, wordt er gekeken op welke lijn deze staat en dat wordt vermenigvuldigd met wat er naast de lijn staat. De enige afwijking op de regel, wordt in de bonusopties van de machine besproken. 

Iconen
Er zijn maar heel weinig iconen in 3 Charms Crush, en de naam verraadt al hoeveel dat er precies zijn. We zien een rood, oranje en groen icoon, met elk hun eigen puntentelling welke aan de rechterkant terug te vinden is.

3 charms crush

Bonussen

Je kunt het niet echt een “speciale” bonus noemen, maar er zit wel een extra functie aan het rode icoon. Als je er namelijk 5 op de x5 kan landen, wordt er meteen een 20x multiplier van gemaakt. Dit zorgt voor een winst van 500 coins, wat ook meteen de hoogst mogelijk winst van de gokkast is.

Ons oordeel over 3 Charms Crush

Er is heel weinig en tegelijkertijd heel veel te zeggen over deze kast. Het is zeker een gewaagde stap van iSoftBet, maar wij vinden dat het goed heeft uitgepakt. 3 Charms Crush heeft ons langer vastgehouden dan dat we verwacht hadden toen we het voor het eerst zagen. Door alle leuke gezichtjes die je aanstaren als de rollen eenmaal stil staan, bleven we doorspelen voor die rode x5. Dit allemaal wel met het geluid uit, want die kleuren, het geluid en de muziek samen werd wel een beetje te veel.