Contacteer Ons

Slots

24k Dragon

Dit spel van Play ’N Go heeft 1024 winlijnen, die oplopen tot 8192 in de free spins modus! 24K Dragon heeft een RTP van 96.20% over 5 rollen en 4 lagen dik. De minimale inleg van de kast is €0.10 en de maximale inleg loopt op tot €100. De gokkast heeft een heel duidelijk draken thema, bevat wilds, scatters, free spins en daarnaast nog een 24K respin bij een hogere inleg.

Hoe ziet 24k Dragons eruit?

De kast heeft een draken thema, maar is zeker geen draak van een kast. Er is een leuke geanimeerde intro voordat het spel begint en alles ziet er goed helder uit. Het fijne is dat er ook echt gekeken is naar welke draken er in de boeken en mythes zijn. De kast heeft een achtergrond van de 24K drakenkop, de kast zelf heeft een zanderige achtergrond en de iconen zijn behoorlijk duidelijk in een fel neon aanwezig. 

Muziek
Het geluid is goed. De muziek is een stampend oorlogsdeuntje, welke een goede straffe spanning in de kast aanbrengt als je aan het spelen bent. Helaas herhaalt deze zich iets te veel, omdat het deuntje te kort is. Wij waren daarom al snel op zoek naar de volumeknop. 

Geluidseffecten
De geluidseffecten zijn on point met de stijl van de muziek en als de gouden draak voorbij komt om de middelste rollen te vergroten, hoor je een GI-Joe achtige stem “RESPIN” roepen. Leuk, maar niet echt nodig. De rest van de geluidseffecten passen goed in stijl van de kast.

Hoe speel je 24k Dragons?

De kast wordt net als elke andere kast gespeeld door rollen te spinnen en daar een van de 1024 combinaties voor winlijnen uit te laten komen. Als je de respin krijgt door de gouden draak te rollen, zal deze een van de rollen 2,3 en 4 vergroten met een aantal extra vakken.

Layout
De layout van de kast is voor Play ’n Go begrippen basis. Van rechts naar links hebben we de autospin, welke in te stellen is van 10 naar 100 spins. Daarnaast vinden we de spinknop met daaraan vast de inleg hoogte. We zien daarnaast een display en de inleg selector. Tot slot vinden we aan de linkerkant het saldo en de informatie knop. Onder de kast vinden we nog eens de inleg hoogte, het balans en de laatste win in euro’s.

Iconen
De iconen die we vinden op de kast zijn van hoog naar laag de gouden draak, de zilveren draak, de geldhoop, de smaragd, de zilveren tijger, de A, K, Q, J en 10.

 

24k dragon

Bonussen

Het spel wordt interessant wanneer je drie scatters rolt, of tijdens het winnen van een hoog geldbedrag een re-spin krijgt. Bij 3 scatters kun je al respins verwachten en het voordeel van deze, is dat ze het aantal winlijnen vergroten van 1024 naar 8192. Hierdoor kunnen er heel snel en heel veel grote prijzen gewonnen worden. Het scattersymbool is makkelijk te herkennen aan de edelsteen. 

De wild fungeert hier hetzelfde als in elke andere kast, door het vervangen van iconen om een grotere winlijn te maken.

Wat vinden wij van 24k Dragon?

Als de muziek van deze kast net een tikkeltje langer was, hadden we meer kunnen genieten van 24k Dragon. Deze gokkast is zeker leuk, en ook met het geluid uit is deze kast meer dan vermakelijk om te kijken of je die grote 8192 winlijnen open kunt spelen. We hebben er een aantal uren aan besteed en raden deze kast zeker aan bij andere spelers!